Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányomat nem érdeklik a...

Kislányomat nem érdeklik a játékok. Van még másnál is így?

Figyelt kérdés

Másfél éves, és amióta megszületett kb tíz másodpercig köti le egy játék. Már mindenfélét próbáltunk.

Esetleg fazekakkal vagy műanyag ételdobozzal elvan egy ideig, de azzal se annyira.

Mindig levisszük, amikor csak lehet, de már szinte egész nap nem vagyunk itthon. Minden házimunka elmarad, főzés is kapkodva.

Valamivel le kéne kötni, hogy el tudjam végezni a feladataimat, és utána menjünk le. Férjem elviszi, ha van dolgom, de így meg egész nap nem is talizunk csak egy-két órát.

Mese se érdekli, nem köti le. Csak a mozgás. Nem baj, csak jó lenne egy pici idő itthon a lakásban is.

Más anyukák mindig mondják, hogy az övé magába eljátszik, míg megfőz. Hát én nem tudom, mit csinálok rosszul.

2021. jún. 14. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen, amíg meghámozok egy répát, addig hatszor körbefutja a lakást. Zenét szoktam neki kapcsolni, akkor arra táncol, illetve nemrég kapott egy játék babakocsit, most azt tologatja össze-vissza. Amúgy ő is pörög egész nap. Most a nagy melegben engedek neki fürdővizet, a pancsolást nem unja meg két órán keresztül sem, szerencsére a konyhából két nyitott ajtónál pont rálátok a kádra.
2021. jún. 14. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Áprilisban volt 2 éves a fiam, hát ő is max 2-3 percet van el a játékauval,dobálni szeret én főzök ő meg próbál eltalálni azzal amit talál😁😁

A mese lekötné, de azt én nem akarom, így vergődik, ez van.

2021. jún. 14. 15:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!