1 éves kisfiamnak van értelme még új babakocsit venni?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy nem bírom fel-le emelni buszra, pedig mostanában azért időnként rám jött, hogy csavarognék hétköznap is, nem csak hétvégén. Hétköznap leginkább sétálni tudok csak... Gondolkoztam, hogy talán venni kéne egy könnyebbet, de aztán eszembe jutott, hogy talán azt nem is használnánk már sokáig. Bár megjegyezném: egyedül még nem tud járni fiam. Szóvl most tanácstalan vagyok, hogy akkor lehet, hogy használnám még egy jó darabig? Vagy ennyi idős korában már nincs értelme másikat venni, mert nem sokára elindul és akkor már nem akarna babakocsizni??2010. aug. 25. 12:18
1/5 _95 válasza:
Ha elindul szerintem még fog babakocsizni. Legalább is velem így volt. :) Nem vagyok szerencsére jártas ebbe a szakmába de ha tényleg olyan nehéz a mostani kocsi akkor lehet, hogy nem rossz ötlet.
2/5 anonim válasza:
22 hónapos a lányom. Sokszor még kocsizunk, mert gyorsabb, mint gyalog. 10 hónapos korában vettem neki egy Espiro Magic-et, mert a többfunkciósunk 12-13 kg volt (gyerek nélkül). Nem bántam meg. Ráadásul most jön a tesó is (nem terveztük igazán).
Én vennék.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor azt hiszem hétvégén babakocsi nézőbe megyünk. A 2 linkelt babakocsi nem rossz, csak vannak kritériumaim, így szűkülnek a lehetőségek. :)
2010. aug. 25. 13:54
5/5 anonim válasza:
Én vettem is annó! A lányom 26 hónapos és babakocsi nálkül még ma sem jutnánk el a kisboltba, mert messze van és nem bír annyit és olyan gyorsan sétálni! Elég soká lesz még az mire a fiaddal jókat tudtok csavarogni babakocsi nélkül.
Nekünk ilyen van, csak sárga fekete színösszeállításban! Szuper kis járgány, könnyű tolni, kezelni, emelgetni! Csavargáshoz, szaladgáláshoz ideális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!