Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú cipőt érdemes...

Milyen márkájú cipőt érdemes venn egy állni tudó lépegető, de még egyedül nem menő babának? Puhatalpú az biztos.

Figyelt kérdés
Elephantent ismerem,más olyan márka van ami jó minőség,és tényleg egészséges a kis lábacskáknak? Budapesti bolt címet is kérhetnék? Köszönöm előre is!
2010. aug. 24. 21:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én az ASSO-ra szavazok. Kislányom 2 éves, és volt már Asso szandálja, őszi cipője, téli csizmája ebből a márkából. Mikor ortopédiára vittem 1 évesen kontrollra, azt mondta az orvos (magától, nem én kérdeztem) hogy milyen profi cipője van, nagyon szépen tartja a bokáját. Mert hát ugye ez a legfontosabb.

Ahol lehet kapni: Polus, Auchan üzletsor Soroksár, Katica cipőbolt, Árkád, Europark, webáruházak (de ott csak úgy ha előtte boltban felpróbáltátok, mert minden cipő más és más) stb stb

Ára: Öszi cipő: 7.000 ft - 11.000 Ft

Szandi: 6.500 Ft - 10.0000 Ft

2010. aug. 25. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!