Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnam osztonozni, hogy...

Hogy tudnam osztonozni, hogy integessen?

Figyelt kérdés
9 honapos a babam, azt olvastam mar kene integetnie meg tapsolnia. De hiaba mutogatom neki ezeket nem utanoz. Kuszott maszott most mindenre fel akar allni, ha hivom odajon hozzam ha adok a kezebe valamit es visszakerem odaadja. De az istenert nem akar tapsolni meg integetni. Ha ovatosan iranyitani szeretnem a kezet elrantja. Kisbaba koraban se lehetett a kezet megfogni. Van jo tippetek hogy tudnam osztonozni? Nektek mikor tapsolt/integetett a gyereketek?
2021. jún. 1. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A lányom 10 hónapos. 8 hónapos körül volt mikor egyszer megmutattam neki a tapsi-tapsit, akkor nem érdekelte. Nem is erőltettem, 2 nap múlva ült az ágyon és magától nekiállt tapsolni. Integetni viszont nem hajlandó, puszit sem dob viszont profin mutatja, hogy dá-dá. Ezt is egyszer mutattam neki, mikor harmadszorra szedtem el a konnektortól.
2021. jún. 3. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
fölösleges ezeket tanítani direktben szerintem. az én fiam magától elkezdett tapsolni kb 10 és fél hónaposan, de nem mutattuk neki soha, csak egyszerűen felfedezte, hogy össze tudja ütni maga előtt a két tenyerét. aztán pár nap után már nem volt annyira izgi, abba is hagyta. majd nyilván utánzással később megtanulja, hogy vannak olyan szituk, amikor a tapsolás a "helyes" viselkedés (pl. előadás végén).
2021. jún. 3. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Én fiam magától kezdett tapsolni, mert rájött, hogy annak van hangja. Emiatt nagyon tetszett neki, de integetni nem akart, mert minek? 😂

Most is max akkor integet, ha körülötte mindenki más is integet, mert akkor nem akar kimaradni, de nem azért csinálja, mert annyira érdekelné. Ne aggódj ezen.

2022. nov. 14. 09:17
 14/14 NTBS ***** válasza:
Személyes példával.
2022. nov. 14. 16:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!