Normalis, hogy ritkabban kakil a baba?
3 honapos kizarolag anyatejes babam eddig minden nap 1x kakilt. Aztan kimaradt 3 nap es surubb volt neki mint szokott, azota megint eltelt 3 nap es semmi. Pisi van, eszik is, pukik jonnek, de kaki nem. Mi valtozhatott igy hirtelen? Kicsit fel is van puffadva, tornaztatom, de nem jon...nem ettem semmit amit eddig nem szoktam. Doki no azt mondta amig jo kedve van nincs baj, de engem megis zavar, mert latom, hogy neha szenved a poci miatt.
Es mitol lehet neki surubb?
Kislányom csinálta ezt, egy hétig semmi, majd a vasárnapi ebéd közben kiadott magából mindent. Ezt rendszeresen. Szóval az hét is belefér.
Azért sűrűbb, mert tovább van bent és minden hasznos dolgot kiválaszt belőle, csak a salakanyag marad. Ez így rendben van. Kakilniuk is meg kell tanulni, mert az csak egyre sűrűbb lesz ha hozzátáplálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!