Szerintetek melyik baba hízik jobban akinek naponta vagy ritkábban van széklete? Egyáltalán van összefüggés?
Szerintem az anyagcsere gyorsaságától függhet a hízás.
Magamon és a férjemen is látom, meg a gyerekeinken is.
A kisbabám kétnaponta kakil, szonte egész nap enne olyan sokszor keveset típus, de vékonyka mindig is lassan hízott ki is vizsgálták nem találtak rá okot. Most8 hónapos még csak7,5 kiló és74 cm,
A 6 éves fiam se kövér de ő olyan kemény kötésű gyerek ő szinte amint eszik megy wc-re nap3-4 szer is képes még mindig. Az oviban a legmagasabb legerősebb fiúk között van. A férjem is magas vékony ő is napi többször képes nagydologra. Imádja a gyorséttermeket mégsem tud hízni. Nekem tök normális az anyagcserém mégis duci vagyok
Én sem látok összefüggést.
Amíg csak szopi volt, szépen ütemesen hízott, de széklet hol volt, hol nem volt. (Szélsőségek: 0 és 5/nap)
Amióta hozzátáplálunk, a kaja a felelős. (szintén 0 vagy 5/nap) Ráadásul ez egybeesik a 'nagy' mozgásokkal (kúszik, mászik), amikor "le is tornázza" a kaját. (pl elmúlt 5 hétben semmit nem hízott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!