Amikor elkezdtetek húst adni a babának, onnantól mindennap adtátok? Naponta kétszer is?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 11:29
1/3 anonim válasza:
Mikor elkezdtük akkor naponta egyszer kapott minden nap, majd később, mikor már a tojást is bevezettük, akkor egy héten 4-5ször kapott husit, egyszer tojást.
2/3 anonim válasza:
Naponta egyszer adtam a lányomnak.
Ő nem volt egy nagy anyatej és tápszer-ivó bajnok, úgyhogy a fehérjét husival pótoltuk, ezért szinte minden nap kapott.
3/3 anonim válasza:
Nem is szerette annyira hogy naponta tudjam adni, most már 12 hósan naponta is megeszi, van hogy kétszer is kap de az ritka. A doki mondta hogy naponta kétszer kapjon, és minden találozáskor megkérdezi hogy ugye naponta legalább kétszer eszik húst a gyerek, meg babatúrót, pudingokat stb. Mondtam hogy nem, meg hogy túrot én magam csinálok, erre le lettem cseszve hogy kimondottan a babáknak valót adjam neki. Hát nem tudom ha az ő elképzelései szerint etetném mindennap a gyereket mennyibe kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!