Egy héten mennyit viszitek ki (babakocsival) a babátokat és mennyi időre? Mindennap kell? Most vagyunk 2 hónaposak.
Én is viszem minden nap. Hogy mennyit, az függ az időjárástól is. Ha hideg/szél van, akkor csak lefutunk a boltba.
Ha elalszik, akkor mi is akár két evés között is kint vagyunk :-) De legalább fél-egy órát.
mikor pici volt és tavasz volt 2x mentünk, délelőtt boltba, délután sétálni.
most már nagy :) délelőtt 3 órát voltunk kint, most még fő a vacsi, majd ha kész még kimegyünk 2 órát :)
Ha nyűglődsz a babakocsival lehet hordozni is a babát. :)
Nagyon jó és kényelmes eszközök vannak már erre.
Jó időben kint a helyünk a szabadban minimum 1 órát (de inkább többet) minden nap. Ha esik vagy fúj a szél nem szívesen viszem ki a 8 hós lányom. Nem szereti.
Amikor 2 hós volt nem mentünk minden nap, de azért mert akkor volt az a nagy kánikula és nem bírta. Akkor mentünk ki, ha 30 fok alatt volt a hőmérséklet és kb 1 órát voltam kint vele naponta.
6-os válaszoló vagyok. Ez ismerős, 1. emelet, lift nincs ( :) ), nekünk is szét kell szedni a tárolás miatt a babakocsit, a váz babakocsitárolóban a földszinten (a tároló kulcsra zárva), addig mózesben cipelem le a törpicseket, a ház bejáratán nem fér ki a babakocsi (miután kinyitottam a tárolót, kiszedtem a vázat, beleillesztettem a mózest, visszazártam a tárolót), ezért ki kell az ajtó mindkét szárnyát nyitni, kitámasztani, előtte levő újságostárolót odébbrakni, aztán persze mindezt vissza, a kertben is lépcsőn lecipelni az egészet, és nekem még egy kutya is van a kezemben pórázon eközben :-D
Az elején valamit mindig kifelejtettem, a tárolókulcsát fent a lakásban, visszarakni az ujságos ládát, visszazárni a tárolót, ilyesmi, úgyhogy rohanhattam vissza, ejjjjj, nem csoda, hogy nem szeretett bele a kisfiam a sétálásba az első alkalommal :))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!