Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy héten mennyit viszitek ki...

Egy héten mennyit viszitek ki (babakocsival) a babátokat és mennyi időre? Mindennap kell? Most vagyunk 2 hónaposak.

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Én minden nap vittem. Órákat sétáltunk. Két etetés között ez 3 óra volt. Gyakran vittem délelőtt és délután is.
2012. márc. 5. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Jön a tavasz. Irány ki!!!! Gyönyörűen süt a nap, a babád és te is élvezni fogod!!!!!
2012. márc. 5. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is viszem minden nap. Hogy mennyit, az függ az időjárástól is. Ha hideg/szél van, akkor csak lefutunk a boltba.

Ha elalszik, akkor mi is akár két evés között is kint vagyunk :-) De legalább fél-egy órát.

2012. márc. 5. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, amikor napi rutinná válik, sokkal jobb. A gyerek sem nyűglődik, unatkozik bent. Jobban alszik kint is a babakocsiban.
2012. márc. 5. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:

mikor pici volt és tavasz volt 2x mentünk, délelőtt boltba, délután sétálni.

most már nagy :) délelőtt 3 órát voltunk kint, most még fő a vacsi, majd ha kész még kimegyünk 2 órát :)

2012. márc. 5. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én babám is 2 hónapos :) Mi mindennap megyünk, de 1 órát max. Az én fiam utálta a babakocsit, eleinte üvöltött, úgyhogy akkor nagyon rövideket sétáltunk. Most sem alszik, inkább nézelődik, ezért olyankor viszem, amikor eleve rövidet aludna. Így kb 20 percet alszik a babakocsiban, előtte és utána is 15-20 perc a nézelődés (már amennyit onnan látni lehet), ennyit bír. De már az is haladás, hogy 20 percet elalszik ott és már nincs ricsaj :)
2012. márc. 5. 15:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma 1 órát voltunk kint, de úgy elfáradtam. Egyébként probálom mindennap, csak annyira macerás az emeletről 2 részletben levinni a babakocsit, a tárolás miatt plussz szét kell szednem is.
2012. márc. 5. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, egyre jobb lesz majd, ahogy jön a nyár, egyre kellemesebb lesz lemenni. Amúgy az emelet nagyon rossz, én a negyediken lakom, maximálisan megértelek, nem egyszerű!
2012. márc. 5. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha nyűglődsz a babakocsival lehet hordozni is a babát. :)

Nagyon jó és kényelmes eszközök vannak már erre.

Jó időben kint a helyünk a szabadban minimum 1 órát (de inkább többet) minden nap. Ha esik vagy fúj a szél nem szívesen viszem ki a 8 hós lányom. Nem szereti.

Amikor 2 hós volt nem mentünk minden nap, de azért mert akkor volt az a nagy kánikula és nem bírta. Akkor mentünk ki, ha 30 fok alatt volt a hőmérséklet és kb 1 órát voltam kint vele naponta.

2012. márc. 5. 20:56
 10/10 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok. Ez ismerős, 1. emelet, lift nincs ( :) ), nekünk is szét kell szedni a tárolás miatt a babakocsit, a váz babakocsitárolóban a földszinten (a tároló kulcsra zárva), addig mózesben cipelem le a törpicseket, a ház bejáratán nem fér ki a babakocsi (miután kinyitottam a tárolót, kiszedtem a vázat, beleillesztettem a mózest, visszazártam a tárolót), ezért ki kell az ajtó mindkét szárnyát nyitni, kitámasztani, előtte levő újságostárolót odébbrakni, aztán persze mindezt vissza, a kertben is lépcsőn lecipelni az egészet, és nekem még egy kutya is van a kezemben pórázon eközben :-D

Az elején valamit mindig kifelejtettem, a tárolókulcsát fent a lakásban, visszarakni az ujságos ládát, visszazárni a tárolót, ilyesmi, úgyhogy rohanhattam vissza, ejjjjj, nem csoda, hogy nem szeretett bele a kisfiam a sétálásba az első alkalommal :))))))))))

2012. márc. 7. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!