Vihetem babakocsival ilyen időben?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hetes lesz holnap,védőnőhöz kéne mennünk,kb 10-15 perc gyalog,0 fok felett vihetem babakocsival?2012. febr. 20. 14:42
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan. Úgyis jól bebugyolálod, gondolom. :)
3/5 anonim válasza:
Még egy megerősítés!
Persze, hogy viheted!
Azért nem kell annyira bebugyolálni, kapjon a picur levegőt!
Az enyémek november végén születtek, december közepén már lent bóklásztunk a minuszokban. 15 hónaposak, náthásak voltak csak eddig.
Szóval no para:-)
4/5 anonim válasza:
Utolsó: ja, én sem arra gondoltam, hogy tetőtől talpig... az arcát nyilván szabadon hagynám :-)
5/5 anonim válasza:
Igazából nem is a te válaszodra írtam, csak eszembe jutott, hogy annyi olyan babakocsival találkozunk séta közben, ahol a gyerek nem is látszik. Sőt, igazából csak sejteni lehet, hogy van a babakocsiban gyerek is.
Ezeket a babákat sajnálom:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!