Ha nagyon csúnyán köhög, és hőemelkedése is van, akkor is ki vihetem a 16hónapos fiam babakocsival sétálni?
Figyelt kérdés
sajnos egyedül vagyok vele,így muszáj néha boltba,meg ilyen helyekre menni.És az nekünk minimum 20perc.És imád kint lenni.2010. márc. 1. 19:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem ki. Csak jól öltöztesd fel :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem is kiviheted. Nekünk a dokinénink kifejezetten ajánlotta a sétát, amikor náthás volt a babánk és neki is volt hőemelkedése (37,4). Boltba nem a legjobb bemenni vele, de ha másképp nem tudod megoldani, be kell hogy vidd magaddal, kint mégsem hagyhatod.
Jobbulást a babádnak!
3/4 anonim válasza:
Mi ugyan igy vagyunk,de én ma elvittem sétálni,mert nagyon unatkozott már bent.Igaz a levegő elnyomta és aludt szinte,de legalább pihent egy jót,mert éjjel többször ébred a köhögés miatt.Vannak orvosok akik ajálják a sétát betegen.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.sajnos nem hagyhatom kint a bolt előtt,mert a főút mellett van :-( de amennyire csak lehet "kivetkőztetem"és rohanok vásárolni.
szerencsére ma éjjel már nem volt hőemelkedése sem,és jobban is aludt/unk :-)
2010. márc. 2. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!