Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vihetem leghamarabb ki...

Mikor vihetem leghamarabb ki babakocsival sétálni?

Figyelt kérdés
Április 18-ra vagyok kiírva szülni.Érdekelni mikor vihetem mki majd babakocsival először?Mennyi időkre?és mibe vigyem ki?Mózes kosaras is a babakocsim.
2009. dec. 26. 08:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Attól függ, hogy milyen meleg lesz.Én szeptember 9-én szültem, hat naposan vittem ki először.A kórházban a csecsemősök is mondták, hogy vigyem ki, használjam ki a jó időt.Tehát ha meleg lesz, már pár naposan kiviheted.Ha a szél fúj, akkor ne vidd ki, és vékony sapkát akkor is adj rá, ha meleg van.Amúgy én is április 18-án születtem.Ja, és a mózesben viheted.Az időt pedig fokozatosan emeld, de mondom, minden a hőmérséklettől függ.

2009. dec. 26. 09:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Én március 20.-án szültem,10naposan vittem ki elöszőr.2hetet javasolnak,utána 5percekre kilehet vinni egy pár napig.Én nem 5perceztem,egy vizsgálatra mentünk.Onnantól mindennap kivittem.
2009. dec. 26. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!