Ha hálózsákban szeretném majd altatni a babámat (tavaszi lesz) mit adjak majd alá? Merthogy akkor már a lakásban nem lesz fűtés.
Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 15:22
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hány fok lesz, milyen a hálózsák, kezes, ujjatlan, vastag, vékony...
A babának 21 fok ideális alváshoz.
Ha hosszú ujjú, akkor elég alá egy rövid lábatlan bady.
Ha ujjatlan a hálózsák, akkor adj a babára egy hosszú ujjú lábatlan badyt. Zokni azért jobb, ha nincs rajta, mert minden zokni megszorítja kicsit a lábukat, éjjel legalább pihen :-)
2/5 A kérdező kommentje:
ujjatlan és közepesen vastag
2008. dec. 7. 15:36
3/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem hosszu ujju bodyt, valamint takaro.
Nekem csak hosszu ujju hálózsákjaim vannak, de én azt adnék.
Őszintén szólva én nem tudom mire vélni ezeket a vastag ujjatlan hálózsákokat, mert a vastagsága miatt nem kell takaró; és a gyerek keze faggyon le? Vagy huzzunk rá még pulóvert is?
Na mindegy ez az én véleményem...
5 hetes baba anyukája
4/5 anonim válasza:
Mi hosszu ujju talpas rugit (overált) használunk az ujjatlan hálozsák alá, a Tescoban szoktam venni.
5/5 anonim válasza:
Tavaly és most is ujjatlan,paplanos van.Ez alá hosszú ujjú bodyt és harisnyát szoktam adni.Tavaly újszülöttként pedig hosszú ujjú body,bokazokni és 1 vékony ujjatlan rugi volt rajta a hálózsák alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!