Anyukák, ti hánykor fektetitek le a pici babátokat este? Mi 5 hetesek vagyunk.
Második vagyok!
A lányom már két hónaposan végigaludta az éjszakát.8-kor feküdt,de hétnél hamarabb sosem kelt fel!Szerintem egy próbát megérne!És egy idő után mikor megszokja a kis belső órája a rendet,ő maga fogja igényelni a "korai" fekvést!
25 éves vagyok és nem gondolom,hogy konzervatív lennék,de egy babának igenis ágyban a helye 8 körül!Ha mégis felébredne,akkor a sötétben megeteted,úgy hogy nem kezdesz el gagyogni neki,aztán mehet vissza aludni! :)
Hamar hozzászokik majd,és megjegyzi mikor éjszaka van akkor alszunk,ha nappal akkor itt a "játék" ideje! :)
(egy 6 éves kislány anyukája,22 hetes kismama)
Kedves Kérdező!
Nincs azzal semmi baj, ha 10 körül alszik el, jól csinálod.
Mi kislányunk kb 2 hós korig este 7-kor feküdt le (téli baba) és hajnali 3/4 körül szopizott, aztán reggel 9/10-ig alvás volt. Na utána nappal alig akart aludni, és este nehezebb volt elaludnia, kb 10 körül volt.
6 hós koráig, amíg 3-szor aludt nappal, volt, hogy 11 körül aludt el. Most 7 hós, nappal 2-szer alszik, és így meg 9-kor alszik el.
Szóval nálunk mindig változott, lehet, hogy nálatok is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!