6-7 hetes babátokat mikor fektetitek le? S reggel mikor kelt titeket?
Az én párom is későn jár haza, pl még most sincs itthon.
Eleinte 7 óra körül fürdettem, de mindig olyan hülyén jött ki, vagy előtte nem sokkal raktam le, vagy javában aludt. Most áttettem a fürdetést 8 órára. Utána eszünk, majd alvás. Tény, hogy nem egyszerű menet mire elalszik, de próbálkozunk, hisz még csak 2 hetes. Általában 11-éjfél-1 óra körül szokott ébredni (attól függően, hogy mikor sikerül elaludnia), ilyenkor szokta apuci megszeretgetni, eszünk, és alvás van kb. fél 5-ig. Ilyenkor megint eszünk, és 7-8körül szokott ismét ébredni. Párom is ilyenkor kel, ilyenkor szokta még megszeretgetni. Nekünk 2 hét után nagyjából ezt a napirendet sikerült kialakítanunk.
Szerintem próbálj meg te is hasonlót. (nekünk is első baba)
Hát elég nagy baj szerintem. Két gyerekem van a nagy 26 hónapos a kicsi 4 hónapos.
a kicsi fél 8 kor fürdés, vacsora és legkésőbb9 kor leteszem lefektetni és elalszik is magától..
A naggyal már más a helyzet ő el lett kapatva mert hát első baba meg minden és van mikor éjfélig is fent van. Nagyon kevésszer már aludt el 22:00 órakor de nem mindig van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!