Melyik oldalán fektetitek a babátokat?
Figyelt kérdés
Nálunk a bal oldalán alszik, mert ezt javasolta az orvos. Viszont így midig balra fordul a pelenkázón is, így mondta hogy fektessük a másik oldalára is. Van olyan akinél jobb oldalán fekszik, de soha nem volt ebből probléma? Nem tudom mi a jelentősége annak hogy bal vagy jobb.2010. dec. 14. 10:30
1/6 anonim válasza:
azért balra hogy könnyebben jusson vér a szivbe. én terhesség alatt feküdtem balra. kislányom háton alszik. kizárólag.
2/6 anonim válasza:
Az én kislányom mindíg hason alszik, még sosem volt gond vele. Háton is szokott aludni, de akkor csak max fél órát.:) Szerintem hagyd, hogy a babád kialakítsa magának hogy melyik oldalon szeret lenni.:)
3/6 anonim válasza:
Amikor hazajöttünk a kórházból, a gyermekorvos az első látogatás alkalmával elmondta, hogy úgy kell letenni a babát, hogy egyik alváskor a jobb oldalán, utána pedig a bal oldalán feküdjön. Amíg hagyta magát a kisfiam, addig így volt, de amikor már jobban mozgolódott, nem maradt az oldalán. Vagy hanyatt feküdt, vagy hason akart aludni. Minden jót!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. dec. 14. 11:35
5/6 anonim válasza:
Kizárólag a hátán aludt kb. 1 hónapos koráig, hason a mai napig nem tudom altatni/fektetni, pedig már 1 éves.
Pár hetes volt csak, amikor saját magától úgy helyezkedett, hogy mindig valamelyik oldalára feküdt kissé, nem volt semmi probléma belőle.
6/6 anonim válasza:
A csípője, a gerince és a fejforma alakulása miatt fontos váltogatni az irányokat. Én pl. nappal erre, éjjelre arra fektettem, gyönyörű fejformája van.
Érdemes minden nap 2-3-szor 4-5 percre hasra is tenni, hadd ízlelgesse azt a pozíciót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!