Hogy lehetne meggyőzni a bátyámékat nem jó amit csinálnak?
A covidban született a babájuk, most volt egy éves. Az orvoson kívül sehová sem vitték, nem viszik sétálni, nem mehet hozzájuk senki sem. A két nagyszülő is havi egyszer a kertben megnézheti. A baba egy évesen nem tud ülni, nem vezettek be neki csak pár dolgot. Védőnő szava szent, amiket mondtak eddig még sót sem tettek semmi nem hogy mást. Glutén, meg semmi gyümölcsöt nem kapott a cukor miatt. Embereket ugye alig látott, folyton sír.
Tudom úgy nevelik, ahogy szeretnék de rossz hallani anyától mennyire megviseli ez. Meg sem foghatja.
Hogy tudnék segíteni neki?
Pedig ez kiskorú veszélyeztetése, úgyhogy igenis bele kell szólni.
Itt már nem arról van szó, hogy nem az én dolgom, mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja.
A védőnő egy fiatal lány itt nem rég kezdett, nem akarom leszólni de vegán és oltás ellenes. Nem a covid oltáa hanem a kötelezők. Ezt a fb profilján látni is lehet, mindig ilyeneket posztol.
Ő semmit sem szólt a babára. A bátyám felesége büszke is rá, hogy minden szabályt betart, neki nem lesz kövér gyereke.
A gyerekorvos normlális, ő már többször jelezte vegyék dévényeshez, de rá nem hallgatnak. Így a bátyám leüvöltötte mert a baba az egy éves oltás után lázas lett.
Ez kamu úgy, ahogy van.
Ha a védőnő szava szent lenne, az a gyerek enne már mindent.
A védőnő egy fiatal lány itt nem rég kezdett, nem akarom leszólni de vegán és oltás ellenes - már nem tudod, mit kamuzz, ugye?
Az, hogy PRIVÁTBAN miket posztol a csaj, na ahhoz semmi közöd, ki lehet szállni az életéből.
Én meg cölis ex-védőnő vagyok, és ha valaki emiatt lenézett volna, azt a halálba küldeném el kb. így utólag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!