Kétgyermekes anyukák! Hogy vagytok még életben?
Már nem emlékszem teljesen, de mivel lett egy harmadik is, valószínűleg valahogy sikerült. :D
Ha nem vagy benne biztos, ne szülj. Nekem 21 hónap van a két kicsi között, nem mondom, hogy wellnesstábor az eleje, de belehalni sem kellett.
Miben nehéz számodra?
Nem mindegy, hogy maga az otthon eltöltött idő ami nehéz számodra és mennél inkáb vissza közösségbe, vagy pedig a kisfiad nehéz eset.
Nekem 3 van. Hazudnék ha azt mondanám mindig minden egyszerű, meg rózsaszín csillámpóni, de 🤷♀️ élek. Imádom mindhármat. Vezetem a háztartást vannak állataink akiket szintén el kell látni. A nagyot fejlesztésre hordjuk, jövőhéten derül ki kell e a másik kettőt is..
6 év alatt szültem 4-et... ha én élek, akkor mindenki. 🤣
Egyébként nekem pl 2-vel sokkal könnyebb volt, mint amikor csak a nagy volt, mert nagyon jól eljátszanak együtt. Egy gyereket folyton szórakoztatni kellett, 2 már lefoglalja egymást. 😊
Tök jól elvagyunk, napirend a kulcs. Valamint az hogy heti kétszer a délutáni alvásnál én is alszom velük, ilyenkor hideg vacsora van vagy pizzanap.
Ha jó az idő reggel 10kor kimegyünk az udvarra, délig, ebéd, alvás, háromtól 6ig játszótér. Szerencsére jó alvók, 9kor legkésőbb már alszanak.
Azt nem tudom h milyen 2vel.
Mi 2 gyereket terveztünk a férjemmel.
A lányom annyira nehéz eset, hogy 3 éves koráig felsem merült bennünk h gyereket vállaljunk újra.
Majd jött az a "babát szeretnék érzés"
Volt meglepi a dokinál mikor közölte h ikreket várok.
Hát nem mondhatom h nem volt bennem félelem.
Helyén láttam a dolgot. Bitang nehéz a 6 évessel és az ikrekkel.
De több jobb napunk van mint rossz 😅
Már az is valami.😂
Érezi fogod ha itt az ideje. Amedfig nincs meg a "babát szeretnék" érzés, addig felesleges azon agyalnod h milyen nehéz lenne.
Ha akarod, akkor letojod milyen nehéz
Amikor 1 volt, eggyel volt nehèz, amióta 2 van 2-vel nehéz..azt sem tudom mi volt eggyel nehéz...
Úgyh. ez ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!