16 hónapos babám nem mutatja ki a szeretetét, igazából senki iránt. Kell aggódnom emiatt?
Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkodom rajta és rosszul esik, hogy én nem kapok tőle se puszit, se ölelést. De igazából az apja se, és a nagyszülők sem.
Néha játék közben, amikor nagyokat kacag, akkor néz rám "imádattal", de ez a max, ami kapok tőle.
Ragaszkodni ragaszkodik, ha itt vannak a mamáék, akkor is inkább az én kezem fogja, rajtam lóg. De olyan jól esne néha egy ölelés vagy egy puszi. Ugye ez még megváltozhat, vagy ő ilyen, fogadjam el?
2021. máj. 14. 13:07
11/15 anonim válasza:
Ja bocsi, nem mai a kérdés 😋😋 elnéztem 😁
14/15 anonim válasza:
De,a vízöntő január 21 után van,február végén pedig halak következik.március kos,május ikrek,
15/15 anonim válasza:
Családban így jön sorban,szóval biztos.
Fiam Bak (20),anyósom egy nappal későbbi vízöntő (21),anyám február végi halak (23),testvérem március végi kos (28),apukám április közepén (14) még bele lóg a kosba.
Utána nem tudom,hogy van-e valami,az biztos hogy a május 30-as párom már ikrek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!