A 16 hónapos babátok miket tud? Mit játszik szívesen?
15 és fél hónapos fiú.
A karikás kirakót már ügyesen rakosgatja, könyveket nézeget,lapozgat, építőjátékkal próbálkozik.
Egyedül a "tá-tá"-t mondja,ha menni akar,néha mintha felfedezni vélném az anyát ( inkább nyanya) és semmi több :) de nem görcsölök,halad a sajat tempójában ( járni is még csak e hete jár,)
Mi sakkal indítjuk a napot. utána rejtányt fejt , majd a szorzótáblával folytatjuk és bérszámfejtéssel.
14 hónapos fiú
14 és fél hónapos, kb 2 hete megy 4-5 lépést folyamatosan. Formabedobóban egyelőre a kört tudja bedobni. Szem-száj-orr-fül-haj megy, szereti mutogatni magán és másokon is. Elvesz tőlem dolgokat és odaadja nekem. Ha valamit nem tud megcsinálni, odahuzza a kezem, hogy segítsek. Ezerrel rakodik, ruhákat, edényeket.
Minden lámpát 5000x fel kell kapcsolnia a házban, szerintem fenyjeleket ad az ufóknak.
Tájta=lámpa, mindenhol kiszúrja autókon, közlekedési lámpa stb.
Mama, papa nagyjából megy, szoktuk nézegetni őket fényképen is, azt is szereti. A papa szerintem néha apa is.
Van kedvenc dala.
Sokat kukucsolunk,bujocskazunk.
Nagyon kíváncsi, a mosógépet és a mosogatógépet órákig nyomkodná, ha hagynám.
Játékok közül a tanulokutyus köti le mostanában egyedül, az is csak pár percre.
Ha bosszús, sikit és kirepeszti a dobhártyám, szerintem direkt, mert tudja, hogy azt utálom. Már elindultak az első hiszti-kezdemények.
Köszönöm mindenkinek a választ :)
A forma bedobót mi is szeretjük, és a könyveket is nagyon. Imádja lapozni . Mutatni akkor mutat benne valamit ha én kérdezem. 6 állathangot tud utánozni. És a fejét, hasát, lábát és az orrát mutatja meg. A hiszti itt is el kezdődött, de nagy részben a mese miatt. Én ellenzem a sok mesét, az apja nem. Így megy a vita emiatt. Hozza nekem a távirányítót, és mondja,hogy mese na akkor ki tör a hábrú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!