Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél év körüli kisgyereknek...

Másfél év körüli kisgyereknek ilyen esős időben, mit engedtek meg kinn?

Figyelt kérdés
Ha kimegyünk, minden pocsolyába belemaszik, kézzel szétpacsálja, tapicskol a sárban. Először úgy voltam vele, nem baj, majd megmosakszik, átöltöztetem. Viszont a sáros kezével megtörli a szemét, száját...
2021. máj. 14. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Kézzel nem engedem dagonyázni, de a pocsolyákba belegyalogolhat, ugrálhat, megfelelő öltözékben természetesen.
2021. máj. 14. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha én minden földrenyúlás után megtörölném a kezét, egész nap a kert és a fürdő között szambázhatnánk... 😂 Én mindent engedek. Bár lehet hogy az én gyerekemnek nincsenek extrém dolgai.
2021. máj. 14. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
En is megengedem. Úgyis belemegy Úgyis a szájába veszi a kezét. Mit tudsz neki csinálni? Ha odajön hogy töröljük, mossuk meg, megmosom neki.
2021. máj. 14. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Ha belemegy a sár a szemébe, legközelebb nem nyúl hozzá. Ha izlik neki, egye.. 😂 De nem fogja. Mindent engedek neki eleven de értelmes gyerek.
2021. máj. 14. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 14. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!