Hány órát vigyáz más a kicsire egy héten nálatok?
Tehát tőletek átkerül egy nyugodtabb és nagyobb közösségbe.
Nem a szórakoztatás lesz itt a dolog lényege.Stresszel nálatok a baba.Gondolom te idegeskedsz,férjed szarik mindenre ez nem igazán egészséges neki.Kihat rá.
És kezd elég nagy is lenni.Tedd le a földre,had mozogjon,és vidd ki sokat közösségbe.
Ne a takarítás legyen a legnagyobb bajod hanem az,hogy a férjed egy lusta disznó a gyereked meg képtelen magában 5 percet ellenni nálatok.Ha ki is viszed gyerekek közé vidd,hát ha 3 gyerek szórakoztatja és az neki tetszik akkor közösségre van szüksége.Ha tud legalább ülni simán elvan a jó időben a homokozóban a többi gyerekkel.
Csak figyelj,hogy ne egyen homokot..
"A házimunkaban nem segít, teljesen ki kell szolgálnom."
Na ez a marha nagy tévedés. Nem kell kiszolgálnod. Ahogy neki sem KELL a gyerekével foglalkoznia a mellékelt ábra alapján. Nagyfiú már, el tud mosogatni, tud magának szendvicset csinálni ha éhes, és sorolhatnám. Nem vagy a csicskája, ezt tudatosítsd először magadban, aztán benne.
“ A férjem ötlete volt, hogy ebben a két hétben vigyük át anyoshoz többet a babát, hogy tudjak haladni.”
Tehát hiába volt szabin, nem volt kedve a gyerekére vigyázni. Ez igen.
"A férjem ötlete volt, hogy ebben a két hétben vigyük át anyoshoz többet a babát, hogy tudjak haladni."
Ezt hogy kell elképzelni? Mi az, hogy TE jobban tudjál haladni? Miért nem TI?
Eskü nem értem. Kivett két hét szabitz ez a here, hogy aztán a sör meg a tv mellől nézze a fotelben ülve, míg te gürizel és hogy ezaléatt se kelljen még véletlenül sem a saját kölkére vigyáznia, vittétek anyóshoz?
Mi a tökömet trakarítasz annyit, iszapbírkóztok a lakásban?
Mi a francnak varrod anyós nyakába a keresztelős kajálást, ha nyűg neki? Nem kicsit vagy pofátlan, már megbocsáss. Borítsa rá a szenteltvizet a pap, azt jónapot, mindenkinek haza lehet ballagni, nem anyós dolga menüztetni, meg a lakásukat puccbavágni, mert te babázol.
Persze ettől nem lesz jobb, mert a férjed egy tulok és most kéát gyereket látsz el voltaképpen.
nem tűrném egy percig sem, hogy cseléd legyek és mossak kússzak, takarítsak álló nap, gyerekkel a kezemben.
mondjuk egy ekkora sutyyerák paraszthoz hozzá sem mentem volna, akátrmennyire is szeretne gyerket, mert nyuilván nem utána lett ilyen, előtte is biztosan fényesre nyalatta a sejhaját neked.
Hosszútávon nem működőképes az egész koncepció, kérdés meddig viseled még el és hogy ő vág ki majd, vagy magadtól mész el.
Addig is arra figyelj, hogy legalább ne ess teherbe a következővel, mert nem szabadulsz az életben és ha minden part szakd és nem a semmire szültél és van gyeded, akkor fizess meg havi kétszer egy takarítónőt, azt vidéken alkalmankénti párezerből meg lehet úszni, a férjed meg nem szólhat bele, ha erre is költesz a gyededből, közös kassza ide vagy oda.
A gyerket meg jkösd magadra és próbáld valahogy úgy szervezni, hogy működjön az élet, nem lőcsölheted folyvást másra azért, mert a férjednek derogál foglalkozni a saját gyerkével, hovatovább az is büdös neki, hogy segítsen a feleségének, meg ghogy egyáltalán emberszámba vegye.
El nem hiszem, hogy léteznek emberek, akik ezt önként dalolva eltűrik, ennél egyedül is sokkal jobb, akkor tényleg csak egy gyerked lenne, akit el kell látni, hovatovább nyilván nincs közöttük különösebb kapocs, hogy erre kend, ha még pesztrálni sem hajlandó azt a szerencsétlen babát ez az apák gyöngye.
Nálunk a második volt matrica gyerek én meg nem vagyok sem mintaanya, se csodákra nem vagyok képes, volt koraszülött, idegrendszeri éretlenség, később autizmus spektrumzavar-adhad diagnózis, gyakorlatilag átordította a csecsemő és kisgyermekkorát, de valahogy pisilni és elpakolni mégis sikerült mellette, mondjuk nem is takarítottam non-stop, ha a te férjednek annyira szúrja a szemét, takarítson ki ő. Agyrém
"Tehát tőletek átkerül egy nyugodtabb és nagyobb közösségbe.
Nem a szórakoztatás lesz itt a dolog lényege.Stresszel nálatok a baba.Gondolom te idegeskedsz,férjed szarik mindenre ez nem igazán egészséges neki.Kihat rá."
Ez hülyeség. Nem nyugalom kontra stressz a szitu, hanem nyüzsgés, történés, új ingerek. Otthon egyedül az anyjától várhatja az új ingereket,meg hogy foglalkozik vele, ott meg ez adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!