Késztetést érzek, hogy megnyaljam a babám? Normális?
3honapos kisbabámmal nagyon szoros a kapcsolatunk. Nagyon bújós és sok időt töltünk összebújva. Ilyenkor szeretem puszilgatni és szagolgatni ahogy mindenki más is a babáját. Viszont néha annyira erős késztetést érzek hogy megnyaljam a kis pofiját.
Ne nézzetek dilisnek, mert egyébként teljesen normális vagyok, de tényleg😃
Arra gondoltam hogy lehet ez valami eltemetett majomösztön? 😃😃 végülis az emlősök csinálják ezt a kicsinyeikkel. De persze en is érzem hogy ez fura😃
Néha csak így rám tör, érzem az illatát meg a kis szuszogását hallgatom és olyan cuki hogy azt érzem úgy megnyalnám a kis pofiját.
Nektek is volt ilyen vagy ez tényleg nagyon fura?😃
Köszi a válaszokat! 🙂 a barátnőm gyerekorvos, őt is megkérdeztem. Azt mondta, hogy ez normális, ugyanazzal magyarázta mint az első válaszoló🙂 most már ezt is tudom. Még angolnyelvű cikkeket is küldött ezzel kapcsolatban, szóval nem vagyok egyedül
Jó tudni 🙂
Köszi, hogy megosztottàtok velem a tapasztalataitokat❤
Igen.. 😄persze én se nyalogatom a gyereket még otthon se, csak feltűnt, hogy úgy ösztönösen jönne..😃😃😃🙈🙈
Az utcán meg plàne, biztos néznének az emberek😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!