Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most voltunk elösször a virus...

Most voltunk elösször a virus óta egyet fagyizni ,kávézni.Eddig nem igazán vittük a fiúnkat ilyen helyre.Most kipróbáltuk,hogy-hogy viseli.1éves😊Más baba,hogy viseli?

Figyelt kérdés

Hát a kávét jól viselte mire megittuk elnézegetett a fagyizást kevésbé kiakart szállni a babakocsiból kivettem futkozott ide-oda én persze utána😊

Hát ki nem kapcsolódtam😅 Még szerencse nem ettünk.

Ti babátok jól bírja az ilyen helyeket alkalmakat?

Pedig láttam már olyan családot,h.a kicsi úgy elvolt a babakocsiba ettek ittak ,hát elsőre nálunk ez nem jött be.

2021. máj. 11. 08:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

Én adok telefont a kezébe.Na és? Senkinek semmi köze hozzá.

Nem órákig van a kezében,hanem ameddig elmegyek wc-re vagy elmosogatok.Más nem érdekli és pont azért,mert mást megkaphat.Ezt meg elvettem,elraktam mindig előle.

Érdemben nem is tud rajta mit csinálni,de leköti arra a 10-20 percre ameddig dolgom van és nem kell,hogy nyüzsögjön.Igaz,hogy az összes létező ismerősömet van,hogy végig hívogatja véletlenül,de sebaj :D

Ettől függetlenül nem pontozom le azt se aki nem ad telefont a gyereknek.A ti dolgotok.

Ha kávézóba mennék én alighanem étellel foglalnám le.Enni szeret.

2021. máj. 11. 21:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze ezt mindenki maga dönti el ha nem dobálná ami remélem később így lesz😊hidd el én id oda adom neki,pláne ha leköti.☺
2021. máj. 12. 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!