Most voltunk elösször a virus óta egyet fagyizni ,kávézni.Eddig nem igazán vittük a fiúnkat ilyen helyre.Most kipróbáltuk,hogy-hogy viseli.1éves😊Más baba,hogy viseli?
Hát a kávét jól viselte mire megittuk elnézegetett a fagyizást kevésbé kiakart szállni a babakocsiból kivettem futkozott ide-oda én persze utána😊
Hát ki nem kapcsolódtam😅 Még szerencse nem ettünk.
Ti babátok jól bírja az ilyen helyeket alkalmakat?
Pedig láttam már olyan családot,h.a kicsi úgy elvolt a babakocsiba ettek ittak ,hát elsőre nálunk ez nem jött be.
Én adok telefont a kezébe.Na és? Senkinek semmi köze hozzá.
Nem órákig van a kezében,hanem ameddig elmegyek wc-re vagy elmosogatok.Más nem érdekli és pont azért,mert mást megkaphat.Ezt meg elvettem,elraktam mindig előle.
Érdemben nem is tud rajta mit csinálni,de leköti arra a 10-20 percre ameddig dolgom van és nem kell,hogy nyüzsögjön.Igaz,hogy az összes létező ismerősömet van,hogy végig hívogatja véletlenül,de sebaj :D
Ettől függetlenül nem pontozom le azt se aki nem ad telefont a gyereknek.A ti dolgotok.
Ha kávézóba mennék én alighanem étellel foglalnám le.Enni szeret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!