Nyírtatok már füvet úgy, hogy közben rátok volt kötve a baba?
Figyelt kérdés
Lehet hogy ezzel kritika lavinát indítok el, de nem érdekel. 😄 Napok óta nem tudjuk levágni a füvet, mert vagy esik az eső vagy a férjem éjjel ér haza munkából vagy más program.. Most teljesen ideális lenne, nyugodt a fiam is, villany fűnyírónk van nem hangos benzines. Szerintetek őrültség? Hordozókendőm van, szövött kendő. A fiam 3 hónapos..2021. máj. 6. 13:56
1/13 anonim válasza:
Biztos hogy nem nyírnék úgy füvet hogy közben rajtam van a baba. Vagy vár még egy kicsit a fű nyírás vagy pedig rakjad addig a babakocsiba ha el van benne. Nagyon veszélyes lenne úgy vágni hogy rajtad van bármikor oda pattanhat egy kis kő vagy csak egy bogár is
2/13 anonim válasza:
Ha nem zavarja a zaj, akkor simán. A lába azért ne legyen pucér, nehogy eltalálja egy kipattanó kődarab, vagy egy nagyobb gyom.
3/13 anonim válasza:
Én nagyon gondolkodtam rajta tavaly, mikor párom pár hétre elutazott, de a miénk nagyon hangos.Halkabb fűnyíróval bevállaltam volna:D
4/13 anonim válasza:
Szerintem lehet hordozokendöben füvet nyírni, nem fog rápattanni semmi, mert a kendőben van, más kérdés, hogy én biztos nem tenném, ha elalszik akkor lenyirnám, vagy a babakocsiban is lehet közben, nem lógott rajtam folyton a baba, sose értettem ez miért jó, teljesen magadra szoktatod aztán már aludni se lehet lerakni.
5/13 anonim válasza:
Épp ezen gondolkoztam, de meghagyom a férjemnek. A hátamon lenne, de kicsit tartok tőle, hogy felpattan valami hozzá.
6/13 A kérdező kommentje:
Én is vacilálok még... Sajnos elég unatkozós baba, kiszámíthatatlan alvással. Elvan a játszó szőnyegen vagy pihenő székben, de kell hogy legyen előtte valami vagy valaki. Ha nem történik semmi körülötte akkor bemérgesedik. Erre pedig rájön az, hogy ha alszik, a felületes alvás ciklusában (tehát kb 20 percre hogy elaludt) folyton megébred a legnagyobb csendben is és nem alszik vissza. Így ha el is kezdem egyedül a fűnyírást, tuti sírás lesz negyed óra múlva.. Innen jött a kendő ötlete.
2021. máj. 6. 14:18
7/13 anonim válasza:
Igen
Sőt terhesen és nagyobbik gyerek rámkötve is
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ez problémás.
😕
Kb 5-6 naponta kell vágni tavasszal... nincs az, hogy pár napot vàr..
Utána 2 hetente.
1500nm a telek 2 nap alatt végzek( a minden mellett, és nem a legnagyobb napsütésben.
8/13 anonim válasza:
Igen :)
Fiam fél a fűnyírótól, ha magára hagyom. Ha rajtam van viszont élvezi.
Tavaly egész szezonban úgy nyirtuk a füvet, hogy a hátamra kötöttem, azt had szoljon...
Élveztük mindketten.
Tavaly áprilisban 1 eves volt, viszonyítas képpen.
Idén terhes vagyok, veszélyeztetett, így nem csinálhatom.
9/13 anonim válasza:
Szia ha Baranyában élsz lenyírom neked a fűvet.(Természetesen ingyen)
10/13 anonim válasza:
Én attól félnék csak, hogy nyírás közben hanyatt esem, magamra rántom a gépet és megvágja a gyereket. Szóval csak úgy nyírnám le, ha a gépet mindig tolom, és sohasem húzom, úgy nem kell a hanyatt eséstől tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!