Alvókának textilpelus.Mennyi idős kortól?Ti adtátok szándèkosan vagy a baba ragaszkodott hozzá?
Figyelt kérdés
5 hónapos.Èn is gondolkodom rajta, hogy jó lenne.,.2021. máj. 4. 13:41
1/9 anonim válasza:
Mi szundikendőt vettünk. Születésük óta megvan, egyik sem használta vagy ragaszkodott volna hozzá. Valójában egyik játékukhoz sem ragaszkodnak.
2/9 anonim válasza:
Néha van, hogy szívesen magához veszi, és azzal alszik el, de éjszakára, vagy ha nem tudok rá figyelni, nem hagynám egyedül vele, mert félek, hogy a nyakára tekeri.
3/9 anonim válasza:
3 hósan szokott rá magától, nem volt szándékos, csak az volt a feje alatt. Ugyanakkor az ujjára is rászokott.
A másiknak is az volt a feje alatt, de az nem szokott rá semmire, maradt nagy cicis.
Volt mindenféle plüssük is, alvókendő is a környéken, azok nem érdekelték őket.
4/9 anonim válasza:
Az enyémnek egy parnahuzat a nyunyoka. Nem is emlékszem. Talán 8 hónapos kora körül kattant rá.
5/9 anonim válasza:
A nagyobb lányom a babakori plédjét szemelte ki "nyunyókának". 6 hónaposan már ragaszkodott hozzá, 11 hónaposan elkezdett járni, akkor már balesetveszélyes lett volna a mérete miatt. 4 részre vágtam, beszegtem és azóta is Taki a kedvenc (6,5 éves már).
A kicsi egy plüss nyuszit nevez a kedvencnek, de közel sincs ahhoz a ragaszkodáshoz, mint a nővére.
6/9 anonim válasza:
Kisfiamnak egy rongyi mackója van nagyon kicsi kora óta. Egyszer kétszer oda tettem a feje mellé, azóta csak úgy alszik el ha megöleli, fejéhez teszi. Nappal is hurcolja magával és ölelgeti
7/9 anonim válasza:
Még azt szoktam, hogy nagyobb (gomb és cipzár nélküli) huzatot rakok egy párnára így tudja gyűrögetni, és fogni alvás közben, de nem kell félnem, hogy magára tekeri.
8/9 anonim válasza:
Nálunk az az alvós. Igazából kedvenve nincs, épp amelyik elő van véve, de lennie kell. Már nem emlékszek, hogy mikortól lett így. Eleinte ellopkodtam tőle, ha már elaludt, 5 hónaposan már tuti nála volt. Az én kedvencem is pelus volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!