Hogyan sétáltok a babával? A házatok közelében maradva körözgettek vagy esetleg elindultok messzebb,pl:város másik végébe? És akik hosszan 2-3 órát sétálnak a babával,nem unatkozok közben?
Ma hosszabb sétánk volt, olyan 2,5 óra. Messzebb mentünk, de azért alapvetően a környékünkön maradtunk (szóval nem a ház körül körözgettünk, hanem elmentünk a Duna partra, parkokba, ilyesmi, van bőven a környéken). Menet közben bealudt, de nem akartam felébreszteni, szóval megálltam a ház mögötti parkban, és ott olvasgattam meg telefonoztam mellette egy padon, amíg ő békésen szuszogott. Amikor felébredt, akkor meg leültünk "piknikezni" (megpróbáltam megakadályozni, hogy minden követ megegyen, de közben hagytam, hogy felfedezze a természetet- hát, nem egyszerű, na :D). Nem unatkoztam, mert egyrészt ez valahogy nekem is kikapcsolódás, másrészt ilyenkor zajlanak a legizgalmasabb belső monológok a fejemben :D Plusz tudtam végre normálisan telefonálni anyámmal, beszéltem egy barátnőmmel, szóval így mindig volt valami, ami lefoglaljon. Mostanában már párszor a játszóteret is útba ejtem, és hintázunk is egy kicsit. Mikor még melegebb lesz, szerintem már a homokozóba is mehetünk (9 hónapos múlt), azt meg aztán főleg élvezni fogom (ja nem, akkor is idegbajt fogok kapni, hogy nem játszik a homokban, hanem enni akarja, de ez ezzel jár).
Általában inkább délután megyünk sétálni, mostanság már egyre később, hogy a férjem is tudjon velünk jönni, miután vége a munkának, úgy meg aztán főleg nem unalmas (bár nem is tart 2-3 órát).
Délelőtt és délután sétálunk, 10hónapos a babám.
Délelőtt kb.2órát sétálunk, ekkor alszik. A környéken körözök vele, parkos terület, fákkal, zölddel. Nyugi van, csend. Korábban messzebb mentem vele, de az autók, az útpadkák, a zaj miatt nem tudott pihenni. Délután messzebb megyünk, akkor nézelődik,mostmár hintázni is szoktunk.
Én fülhallgatóval megyek le, de csak az egyik fülemet dugom be, h.azért halljam a zajokat meg a babámat. Rádiót, youtubet hallgatok, nézelődöm, telefonálok esetleg.
1. Babával volt egy 3 km sétaút az erdőben , középen egy parkkal jàtszótérrel, tóval
Minden nap ugyanarra mentünk.
Nem volt unalmas.
2. Baba
Mivel ott volt az 1. Is nem tudott unalmas lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!