Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben irigy rád a családban...

Miben irigy rád a családban vagy ismeretségi körödben lévő többi anyuka?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 10:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm az anyagi helyzetünkre irigy.

Több mindent megvehetünk kislányunknak, mint ők a kisfiúknak.

Már szinte semmit nem kérdez....mindig csak mesél, hogy az ős kisfia itt játszott meg ott, ezzel meg azzal, meg milyen, jó, hogy szopizik (18 hós), amikor az én kicsim is szopizik (7 hós).

Arra is irigy, hogy nálunk előbb jött a fog, a kúszás, felülés stb....

Abszolút nem érdeklődik, csak a saját dolgait mondja el, és ez nekem rosszul esik....

2010. aug. 23. 11:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi ránk is többen irigyek, például, hogy jól megvagyunk a párommal, és szép családi életet élünk. A mai világban jónak tekinthető az anyagi helyzetünk, persze, az emberek csak ezt látják, azt a munkát, amivel ezt elértük már nem! Van egy nagyon aranyos másfél éves fiúnk, aki egy szép, kiegyensúlyozott gyermek, és igen, mi is barátságos, jó indulatú és egyszerű emberek vagyunk, és ez mind nagyon tud fájni másoknak, így már nem is szoktam mondani semmit, hogy mi van velünk, inkább nem irritálom a többieket! Nagyon irigyek az emberek, és hiába vagy tök normális a másikkal, ha te valamilyen szempontból több vagy, akkor ellenség vagy!
2010. aug. 23. 11:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Rám azért irigyek, mert borzasztó hamar nemhogy visszanyertem az alakomat, de sokkal vékonyabb lettem ,mint a terhességem előtt. Pedig ha tudnák, hogy milyen áron értem el nem irigykednének. (A lányom 13 hós és a mai napig nem alussza át az éjszakát semmilyen módszer nem segített. Az elején szinte egész nap kézben volt és cicizett ja és éjszaka 5-6-szor kelt nem vicc)Igy már lehet hogy nem irigykednének.
2010. aug. 23. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát rám, ránk szerintem nem irigy senki, hisz nincs miért.Illetve talán az egyik családtag, mert bár nem élünk nagyon jól,több mindenünk van mint nekik.Csak azt nem látja hogy ő már 6 éve nem dolgozik mert egymás után szült két gyereket, pedig az első után is elég nehéz anyagi körülmények között voltak, csak mivel nem volt kedve dolgozni menni, inkább teherbe esett.Így nem tartom a jogosnak az irigykedését.

Viszont én meg rá voltam "irigy" mikor terhes lett a második babával, mert akkor már túl voltam egy vetélésen és egy halott baba megszülésén, és nem tudtam harmadjára teherbeesni, mikor ő bejelentette hogy terhes.Szóval szerintem ha valaki irigy, lehet hogy szegénynek megvan rá az oka, mert pl. ha neki olyan a párja hogy nem segít annyit, vagy netán még egyéb gondok is vannak vele(bántalmazás, ivás, gépezés stb..), akkor milyen rossz lehet neki látni más boldogságát.Persze vannak örök irigy emberek, akiknek semmi sem elég, na azokat nem bírom én sem!És sajnos tényleg ez a világ van, sokan lecsúsznak, eladósodnak, vannak akik pedig fenntmaradnak,viszik valamire, és ezek a különbségek irigységet szítanak.

Én magamat nem vallom irigy embernek, soha nem foglalkoztam azzal hogy kinek milye van, éltem a saját életem.Ez a babás dolog volt az egyetlen, és remélem az utolsó is.

2010. aug. 23. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:

A sógornőm azóta irigy ránk, és elfordult tőlünk, amióta megtudta, hogy kisfiunk lesz. Ő most 2.5 éves...

Aztán ez tetéződött, amikor megszületett a 2. fiunk is, aki most 8 hónapos.

Neki 1 lánya volt, és fiút szeretett volna. Most boldog lehet(ne), mert van egy 5 hetes fia is. Viszont ő nem alussza át az éjszakát, úgy, mint az én fiaim ennyi idősen. Na, ezért most megint irigykedik...

2010. aug. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!