Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany cumisuveget erdemes...

Hany cumisuveget erdemes venni egy ujszulott babanak?

Figyelt kérdés

Elso gyermekemmel vagyok terhes

Remelem lesz tejem.....

De kb hany cumisuveget vegyek neki?

4dbot neztem ki 2 mamos egy 160 es egy 130 ml et

Egy tomme tippee 260 ml

Es egy Chicco ferdecumis 150ml et szerintetek? Vagy ez tul sok lenne igy elsore? Koszonom :)

2021. máj. 1. 12:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
54%

Vehetsz, de anyatej mellett felesleges.

Mi a lányom 6 hónapos korában, a hozzátáplálás kezdetén bontottuk fel a cumisüveget, amit a születésekor kaptunk. Abból ivott vizet.

Szoptatáshoz nem kell.

2021. máj. 1. 16:14
 22/32 anonim ***** válasza:
68%
Előre nem táraztam be cumisüvegből. Vettem egy Lansinoh mellszívót ahhoz volt 1 cumisüveg. Pótlást kellett adnom, így jól jött az az egy. Mostmár 90%-ban tápszeres és vettem még egyet. Kettővel teljesen jól elvagyunk. Már egyre többet eszik ezért valtottam a nagyobb üvegre, de ebből is csak kettőt vettem.
2021. máj. 1. 16:31
 23/32 anonim ***** válasza:
70%
Elég az amit a mellszívóhoz adnak. Ha szoptatsz úgyse kell, ha mégis szükség lesz rá, semmiből nem áll venni
2021. máj. 1. 16:50
 24/32 anonim ***** válasza:
1-et vettünk előre, majd később még 1-et.
2021. máj. 1. 18:14
 25/32 anonim ***** válasza:
52%

Semennyit sem

Fel evig szopott addig nem kellet

Utana is eleg volt az anyatej mint folyaddek

1 evesen meg ugyesen ivott poharbol

2021. máj. 1. 19:30
 26/32 anonim ***** válasza:
51%
Semennyit. Szoptatásba bezavarhat, tea, víz nem kell egy babának. Fél évesen már simán poharazik, előtte pótlásra ha kell svéd itatópohárral próbálkozz. Ha esetleg tápszerre kellene váltani ráérsz akkor venni.
2021. máj. 1. 23:20
 27/32 A kérdező kommentje:

Higgyetek el en lennek a legboldogabb ha lenne majd tejem!!!! De fel szeretnek keszulni a tapszeres verziora is

Sztem azert egy cumisuveg 2 jo ha van otthon a gyereknek :) koszi mindenkinek

2021. máj. 2. 06:20
 28/32 anonim ***** válasza:
7%

Pici babának ne nagyon adj se vizet,se teát.Nem tudja még feldolgozni és felgyűlik a fejébe,vízfejűséget okoz nála.

Majd minimum olyan..4-6 hónapos kor körül.

Én eleinte csak kettőt vettem,mert anyatejes volt de sokat fejtem.Szerintem ha tápszeres lesz is kezdetnek ennyi bőven elég,de az valami jó minőségű legyen (akármivel is eteted).Nekem a Lansinoh cumik jöttek be,mert mell alakú és puha gumis cumija van,de sokan aventet vagy mam-ot vesznek még.Lehet is venni párban a kettőt a legtöbb rossmann üzletben a lansinohból és 3 különböző gyorsaságú cumija van.Azthiszem a közepeset adják vele,nekem az bevált,nem volt túl gyors neki.(van belőle 160 és 240 ml-s is.asszem.valahogy így.nekem a nagyobbik van)

Később tudsz újítani,bővíteni cumisüvegekből majd meglátod mennyire használódik el.Nem érdemes egyszerre sokat bevenni,mert ha vigyázol rá még talán a kettő is sok.Ha már iszik majd akkor is lesz egy innivalós és lesz tejes/tápszeres/tejitalos. :D

Éés nem tudom melyik komment volt,de ami a poharat illeti..nekem a 15 hónaposom még mindig cumisüvegezik.Tud inni pohárból,csőrös pohárból és mindenféle innivalós flakonból is.

De nem szereti,nem lehet előre megmondani,hogy mikor szokik le egy gyerek a cumisüvegről.Amikor már nem kell nekik úgysem fogadják el. :D

2021. máj. 3. 16:56
 29/32 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek :)
2021. máj. 3. 17:22
 30/32 anonim ***** válasza:
88%

Off

"Nem tudja még feldolgozni és felgyűlik a fejébe,vízfejűséget okoz nála."

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hát ezen most visítva röhögök.

2021. máj. 3. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!