Hany cumisuveget erdemes venni egy ujszulott babanak?
Elso gyermekemmel vagyok terhes
Remelem lesz tejem.....
De kb hany cumisuveget vegyek neki?
4dbot neztem ki 2 mamos egy 160 es egy 130 ml et
Egy tomme tippee 260 ml
Es egy Chicco ferdecumis 150ml et szerintetek? Vagy ez tul sok lenne igy elsore? Koszonom :)
Vehetsz, de anyatej mellett felesleges.
Mi a lányom 6 hónapos korában, a hozzátáplálás kezdetén bontottuk fel a cumisüveget, amit a születésekor kaptunk. Abból ivott vizet.
Szoptatáshoz nem kell.
Semennyit sem
Fel evig szopott addig nem kellet
Utana is eleg volt az anyatej mint folyaddek
1 evesen meg ugyesen ivott poharbol
Higgyetek el en lennek a legboldogabb ha lenne majd tejem!!!! De fel szeretnek keszulni a tapszeres verziora is
Sztem azert egy cumisuveg 2 jo ha van otthon a gyereknek :) koszi mindenkinek
Pici babának ne nagyon adj se vizet,se teát.Nem tudja még feldolgozni és felgyűlik a fejébe,vízfejűséget okoz nála.
Majd minimum olyan..4-6 hónapos kor körül.
Én eleinte csak kettőt vettem,mert anyatejes volt de sokat fejtem.Szerintem ha tápszeres lesz is kezdetnek ennyi bőven elég,de az valami jó minőségű legyen (akármivel is eteted).Nekem a Lansinoh cumik jöttek be,mert mell alakú és puha gumis cumija van,de sokan aventet vagy mam-ot vesznek még.Lehet is venni párban a kettőt a legtöbb rossmann üzletben a lansinohból és 3 különböző gyorsaságú cumija van.Azthiszem a közepeset adják vele,nekem az bevált,nem volt túl gyors neki.(van belőle 160 és 240 ml-s is.asszem.valahogy így.nekem a nagyobbik van)
Később tudsz újítani,bővíteni cumisüvegekből majd meglátod mennyire használódik el.Nem érdemes egyszerre sokat bevenni,mert ha vigyázol rá még talán a kettő is sok.Ha már iszik majd akkor is lesz egy innivalós és lesz tejes/tápszeres/tejitalos. :D
Éés nem tudom melyik komment volt,de ami a poharat illeti..nekem a 15 hónaposom még mindig cumisüvegezik.Tud inni pohárból,csőrös pohárból és mindenféle innivalós flakonból is.
De nem szereti,nem lehet előre megmondani,hogy mikor szokik le egy gyerek a cumisüvegről.Amikor már nem kell nekik úgysem fogadják el. :D
Off
"Nem tudja még feldolgozni és felgyűlik a fejébe,vízfejűséget okoz nála."
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hát ezen most visítva röhögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!