Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany cumisuveget erdemes...

Hany cumisuveget erdemes venni egy ujszulott babanak?

Figyelt kérdés

Elso gyermekemmel vagyok terhes

Remelem lesz tejem.....

De kb hany cumisuveget vegyek neki?

4dbot neztem ki 2 mamos egy 160 es egy 130 ml et

Egy tomme tippee 260 ml

Es egy Chicco ferdecumis 150ml et szerintetek? Vagy ez tul sok lenne igy elsore? Koszonom :)

2021. máj. 1. 12:48
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Mi csak 2 vettünk. De csak azért mert köményteát akartam főzni neki. Aztán mégse használtam csak olyan 4 hós körül mivel tápszeres lett. Akkor vettünk is még 2-3at. De 2 használtam csak a többi állt a polcon.
2021. máj. 1. 12:52
 2/32 anonim ***** válasza:
82%

Hármat vettem, de nem használtuk csak kb.3-4 alkalommal. És a Lansinoh volt a legjobb,nem nyelt bubit,nem ömlik belőle. A többinél félrenyelt,kaptam infarktust. :D

De legyen szerencséd és legyél kitartó ha szoptatni akarsz.

9.hónapja szoptatok,nekem kényelmesebb. De vigyél magaddal ha mész szülni,első pár napban kellett tápszer a fiamnak,mert nehezen indult be a tejem.

2021. máj. 1. 12:58
 3/32 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom szepen akkor lehet meg veszem neki enis a 4-et majd max teazik meg vizezik belole ;)
2021. máj. 1. 13:00
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
2-3 Max ha tápszeres lesz, veszel többet. Addig nem érdemes, mert eladni meg szinte lehetetlen normális árban
2021. máj. 1. 13:00
 5/32 anonim ***** válasza:
46%
Ne!!! Mind a kettő (tea, víz) teljesen felesleges hozzátáplálásig. Utána meg ihat pohárból.
2021. máj. 1. 13:02
 6/32 anonim válasza:
3
2021. máj. 1. 13:03
 7/32 anonim ***** válasza:
38%

Tea és víz nem kell neki. :)

Csak biztonság miatt legyen,ha nem menne a szoptatás. Nekem is van itthon tàpszerem is. Bàrmi történhet,legyen mihez nyúlni.

2021. máj. 1. 13:04
 8/32 anonim válasza:
0%
Nagyobbik lányomnak a végén már nem vettem, ráhúztam a gumis részt egy Bomba üdítő üvegére.
2021. máj. 1. 13:06
 9/32 anonim ***** válasza:
74%

Én egyet vettem a biztonság kedvéért. Mikor gond volt a hegemmel és jártam vissza a kórházba, akkor használta 3 alkalommal, lefejt tejet kapott belőle.

Azóta nem kell. Most fél éves, anyatejes, elkezdtük a hozzátáplálást, már pohárból itatom. Anyatejes babának nem kell sem víz főleg nem tea.

Felesleges 4et megvenni. Ha kell majd gyorsan veszel.

2021. máj. 1. 13:24
 10/32 anonim ***** válasza:
72%
1 bőven sok, ha anyatejes táplálasra készülsz. Pl: ha veszel mellszívót, akkor ahhoz általában adnak egy kompatibilist.
2021. máj. 1. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!