Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany cumisuveget erdemes...

Hany cumisuveget erdemes venni egy ujszulott babanak?

Figyelt kérdés

Elso gyermekemmel vagyok terhes

Remelem lesz tejem.....

De kb hany cumisuveget vegyek neki?

4dbot neztem ki 2 mamos egy 160 es egy 130 ml et

Egy tomme tippee 260 ml

Es egy Chicco ferdecumis 150ml et szerintetek? Vagy ez tul sok lenne igy elsore? Koszonom :)

2021. máj. 1. 12:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%
Szinte minden kismamacsomagban van ingyen. Nekem így van 3, nem is veszek.
2021. máj. 1. 13:31
 12/32 anonim ***** válasza:
Bőven elég egy kisméretű a biztonság kedvéért. Én szoptatni terveztem, így csak annyira használtam a cumisüveget, míg a kórházból hazaérve pár napig adtam neki minimális tápszerpótlást, mert kellett egy hét, mire rendesen beindult a tejem. Azóta akkor kerül elő, ha néha-néha dolgom van és az apja vagy a nagyszülei vigyáznak rá kicsit, akkor abból kap lefejt anyatejet, mondjuk a nagyszülők vettek maguknak saját cumisüveget, de ha nem lenne, odapakolnám ezt az egyet és kész.
2021. máj. 1. 13:53
 13/32 anonim ***** válasza:
16%
0. Szerintem èedemesebb szoptatàsi ismeretekkel ès szoptatàsi tanàcsadò elèrhetősègèvel kèszülni, mint cumisüveggel. Ha ott van a cumi meg a tàpszer, akkor nagyobb az esèlye, hogy megoldàs helyett àlmegoldashoz folyamodsz.
2021. máj. 1. 14:10
 14/32 anonim ***** válasza:
73%

Egyet vettem. Párszor használtuk, amikor el kellett mennem itthonról és a tejet abból kapta.

A vizet pohárból issza.

2021. máj. 1. 14:46
 15/32 anonim ***** válasza:

Miért lett 23% a válaszom? Ugyanazt írtam,mint egy másik vászoló. Unalmas már ez,az embernek elmegy a kedve a válasz írásától.

7-es voltam

2021. máj. 1. 14:49
 16/32 anonim ***** válasza:
53%

1 elég vészhelyzet esetére, vizet pohárból is tud inni

(nekünk a mam vált be)

2021. máj. 1. 14:51
 17/32 anonim ***** válasza:
57%
8 hónapos lesz a kislányom, kezdetektől fogva tápszeres. Két 260 ml-s Mam cumisüvegünk van és egy kicsi a víznek. Nekünk így is, hogy tápszeres, bőven elég a két üveg, felesleges négy.
2021. máj. 1. 14:55
 18/32 anonim ***** válasza:
53%

Hiába vannak lepontozva azok, akik szerint 6 hós korig nincs szükség más folyadékra az anyatejen kívűl, mert igazuk van! Amennyiben egészséges a baba, jól szopik, addig tényleg nem kell külön víz és tea. Az anyatej egyben a folyadék is, 6 hónapos korig az elég neki. De a nagy okosok igazán tudhatnák ezt.

A kérdésre a válasz: nekünk 4 cumisüvegünk volt, de csak 2-t használtunk később. Szerintem előre fölösleges 20 üveggel beraktározni, legfeljebb veszel meg, ha kell.

2021. máj. 1. 15:01
 19/32 anonim ***** válasza:
24%
1db 240ml-s Lansinoh a tápszerhez és 1db Mam csőrös itató (1db van tarcsiban, ha eltörne, mert dobálja is 😅) a vízhez. Untig elég.
2021. máj. 1. 15:11
 20/32 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :)
2021. máj. 1. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!