Szinte minden kismamacsomagban van ingyen. Nekem így van 3, nem is veszek.
2021. máj. 1. 13:31
12/32 anonim válasza:
Bőven elég egy kisméretű a biztonság kedvéért. Én szoptatni terveztem, így csak annyira használtam a cumisüveget, míg a kórházból hazaérve pár napig adtam neki minimális tápszerpótlást, mert kellett egy hét, mire rendesen beindult a tejem. Azóta akkor kerül elő, ha néha-néha dolgom van és az apja vagy a nagyszülei vigyáznak rá kicsit, akkor abból kap lefejt anyatejet, mondjuk a nagyszülők vettek maguknak saját cumisüveget, de ha nem lenne, odapakolnám ezt az egyet és kész.
2021. máj. 1. 13:53
13/32 anonim válasza:
0. Szerintem èedemesebb szoptatàsi ismeretekkel ès szoptatàsi tanàcsadò elèrhetősègèvel kèszülni, mint cumisüveggel. Ha ott van a cumi meg a tàpszer, akkor nagyobb az esèlye, hogy megoldàs helyett àlmegoldashoz folyamodsz.
2021. máj. 1. 14:10
14/32 anonim válasza:
Egyet vettem. Párszor használtuk, amikor el kellett mennem itthonról és a tejet abból kapta.
A vizet pohárból issza.
2021. máj. 1. 14:46
15/32 anonim válasza:
Miért lett 23% a válaszom? Ugyanazt írtam,mint egy másik vászoló. Unalmas már ez,az embernek elmegy a kedve a válasz írásától.
7-es voltam
2021. máj. 1. 14:49
16/32 anonim válasza:
1 elég vészhelyzet esetére, vizet pohárból is tud inni
(nekünk a mam vált be)
2021. máj. 1. 14:51
17/32 anonim válasza:
8 hónapos lesz a kislányom, kezdetektől fogva tápszeres. Két 260 ml-s Mam cumisüvegünk van és egy kicsi a víznek. Nekünk így is, hogy tápszeres, bőven elég a két üveg, felesleges négy.
2021. máj. 1. 14:55
18/32 anonim válasza:
Hiába vannak lepontozva azok, akik szerint 6 hós korig nincs szükség más folyadékra az anyatejen kívűl, mert igazuk van! Amennyiben egészséges a baba, jól szopik, addig tényleg nem kell külön víz és tea. Az anyatej egyben a folyadék is, 6 hónapos korig az elég neki. De a nagy okosok igazán tudhatnák ezt.
A kérdésre a válasz: nekünk 4 cumisüvegünk volt, de csak 2-t használtunk később. Szerintem előre fölösleges 20 üveggel beraktározni, legfeljebb veszel meg, ha kell.
2021. máj. 1. 15:01
19/32 anonim válasza:
1db 240ml-s Lansinoh a tápszerhez és 1db Mam csőrös itató (1db van tarcsiban, ha eltörne, mert dobálja is 😅) a vízhez. Untig elég.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!