Hogy viseltétek, hogy egyre kevesebb lett a tejetek?
Nekem 2,5 hónapos a kislányom és attól félek egyre kevesebb a tejcsi, főleg délután, estefelé. Lehet párhuzamosan adni a tápszert az anyatejjel vagy akkor már tuti át fog szokni?
Bár mostanában úgy érzem mintha meg akarna jönni, esetleg ez is befolyásolhatja?
Nagyon nehezen viseltem. Majdnem belebetegedtem. Előtte rengeteg tejem volt, még fejni és fagyasztani is tudtam. Aztán egyik nap este még jól lakott a babám egy ciciből és még kifejtem majdnem 200 milit, másnap reggel pedig két ciciből sem lakott jól. Képzelheted... Amikor elfogyott a fagyasztott tej tápszert kellett adnom, és sírva készítettem, sírva etettem. Rá egy hétre nekem meg is jött. Amúgy igen, befolyásolhatja a tejtermelést, de az is lehet, hogy Te ilyen alkat vagy.
Amit tudok tanácsolni a saját káromon, ne görcsölj miatta, mert az csak ront a helyzeten. Attól még nagyon jó Anya vagy, az a lényeg, hogy nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott legyél, maradj. A babádnak egy boldog Anyára van szüksége, nem egy depit szoptató nőre. Már elnézést a megfogalmazásért.
Amúgy én úgy csináltam, hogy szoptattam, aztán ha nem lakott jól jött a pótáls.
Boldog, kiegyensúlyozott, egészséges 6,5 hónapos kislányom van. És most már én is boldog és kiegyensúlyozott vagyok, hogy túl tettem magam ezen.
Boldog babázást kívánok Neked!
Helló,
az én fiam 5 napos korától kapott hozzátáplálást esténként, mert nem tanult meg szopizni csak 3 hónapos korára. Eleinte sokat szenvedtem (lelkileg és fizikailag is), de most 8 hós múlt, és most is csak este kap tápot, reggel szopik, a kettő között pedig eszik mindenfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!