Újdonsült anyukák! Babalátogató esetén ti milyen ajándéknak örültetek / örülnétek a legjobban?
Valami praktikus dologra gondoltam, mármint valami olyanra, ami tényleg jól jön és hasznát veszi baba / mama.
Gondoltam, ebben az anyukák lennének a legnagyobb segítségemre, így hozzátok fordulok, Ti mit mondanátok, mi az ami jól jön? :)
Előre is köszönöm.
Ha vagy olyan viszonyban vele, akkor az ebéd, vagy addig figyelsz a babára, míg hajat mos, körmöt lakkoz..
Amúgy nekem ami nagyon jó volt, hogy ami hiányzott azt megvette ismerős, nem kellett boltba mennem emiatt, rájöttem hogy 2 lepedő kevés lesz🤪 ( ki akartam fizetni, nem ajándékba.. de végül megkaptuk)
Masszázs utalvány, DM rossmann utalvány.
Gyümölcs, innivaló, és ebednek, bácsinak örültem a legjobban 😁
Egy zsírleszívásnak és egy hasplasztikának nagyon örültem volna. 🙈
Nehéz ezt megmondani, hogy a Te barátnőd minek fog örülni. A legjobb, ha megkérdezed tőle. Nagyjából ahány friss anyuka, annyiféle preferencia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!