Én nem utálom de leírom miért nem tetszik.
A Lili név estersegesen tulcsicsazott verziójának érzem. Úgy hangzik nekem mint ha tulragoznanakegy nevet.
Nem utálom, de nem adnám a gyerekemnek.
Teljesen véletlenül hallottam egy dalt, és azóta ha ezt a nevet hallom, szinte a fülemben cseng a "Lílieeen"- Valamelyik mulatós énekes adta ezt a nevet a lányának, és írt hozzá egy dalt. Nem tudok elvonatkoztatni, sajnos. Nem az előadóval van baj, azt sem tudom, kicsoda, hanem a stílussal.
Lányom 6 éves. Lilien. Akkor nem volt még tucat név, legalábbis felénk.
Már azelőtt eldöntöttük, hogy Lilien lesz mielőtt sikerült teherbe esnem. (ami 2 év volt)
Sosem érdekelt ki mit gondol a lányaim neveiről. A másik 2 is L betűvel kezdődő nevet kapott és pont letojon kinek mennyire fura vagy jön be.
Én személyes okokból nem kedvelem, a gimis legjobb barátnőmet így hívták és nagyon csúnyán hátbaszúrt, majd megsértődött amiért ez nagyon rosszul esett nekem és szóvá tettem.
Egyébként semleges névnek gondolnám, nem lenne bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!