Lilien,Nella,Miléna,Leila?
Figyelt kérdés
Melyiket adnád ezek közül gyermekednek?2021. márc. 13. 08:57
2/29 anonim válasza:
Egyedül a Nella nem tetszik, nekem becenév hatású. A Miléna a legszebb ezek közül.
3/29 anonim válasza:
Nella :D Szerintem nagyon szép név
4/29 anonim válasza:
Leila lesz a lanyom, de a Milena is nagyon tetszik :) Lilien helyett en meg gondolkodtam a Liliana neven, a Nella nekem is nagyon becenev hatasu, viszont szep.
5/29 anonim válasza:
Ez is jók, de szerintem legyen Nutella!
6/29 anonim válasza:
Alapvetően nem tetszik egyik sem, de a Milena a legjobb (de a Léna becézése megint nagyon nem). Mirella viszont tetszene.
Vagy Lili a Lilien helyett is tetszene.
7/29 anonim válasza:
Egyiket sem adnàm kifejezetten, de a Miléna a legszebb szerintem.
8/29 anonim válasza:
Leila.De csak mert hasonlít a Star Wars-ból Leia-ra.Viszont a Lilien-nek is nagyon szép hangzása van.Nem tudom.Passz.A kettő közül valamelyik.Nem tudok dönteni.
10/29 anonim válasza:
Milena vagy Lejla, ezek tetszenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!