Lili, Liliána, Lilianna, Lilien, Lilla?
Melyik tetszik sorrendben?
Melyiket választanátok,
adnátok,ha csak egy nevet
lehetne választani?
Sorban:
Lilien, Liliàna, Lili, Lilianna, Lilla
Liliána és Lilien tetszik.
Lilient adnám,a többi nem jön be.
Lilla és Lilien tetszik. A Lilianna kicsit túl "különleges", számít a vezetéknév is, mert túl hosszú mellé nem adnám.
A Lili kicsit gyakori mostanában, a Liliána nekem régies, túl "grófnős". (érdekes, hogy a Liliannánál nem érzem ezt, talán mert az Anna ma is divatos név.) De mindegyik szép.
Lilla, Lili, Lilianna, Liliána, Lilien
A Lilla szép név. A Lili kicsit túl egyszerű szerintem, még állatoknak is adják, mert könnyen megjegyzik. De mondjuk hangzásra az sem rossz. A Liliannát kicsit nehézkes kiejteni a Liliánához képest (ami egyébként kicsit gördülékenyebben, dallamosabban hangzik), de a Liliána és a Lilien túl külföldi hangzású számomra (A Liliána szlávosan hangzik az én fülemnek, a Lilien pedig angolosan).
A Lillát választanám.
A sorrend: Lilla, Lili, Lilien, Liliána, Lilianna
Lillat valasztanam egyedul.
Nekem a Lili(en) stb nevekrol, vagy egy kisallatra, v egy "picsonkodo" butus lanyra asszocialok, semmikeppen nem egy komoly intelligens nore, nm tetszenek a lilis nevek.
Ezekből csak a Lilla
Lili-gyerekes
Liliána-tucat
Lilien-romás
Lilianna-állandóan magyarázkodhatna hogy nem Lili Anna hanem Lilianna, plusz nekem ez is gyerekes, erőltetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!