Lili, Liliána, Lilianna, Lilien, Lilla?
Melyik tetszik sorrendben?
Melyiket választanátok,
adnátok,ha csak egy nevet
lehetne választani?
Az èn egyik kislànyom Lilien ❤ 2 èves
Igazàbòl sokat gondolkodtunk rajta, mert Dunàt lehet rekeszteni a Lilikkel, de a kisfiam 9 ès fèl èves ès màr nàla is ez volt a làny nevünk. Aztàn a màsodik gyerkőcünk làny lett, de pont a gyakorisàga miatt nem adtuk a Lilient, ritkàbb nevet kerestünk neki. Mikor harmadszorra terhes lettem, mondtam a pàromnak, most màr nem èrdekel, ha làny, Lilien legyen. 😊 Egyelőre senki nem hìvja Lilinek, mondtuk a csalàdnak, hogy nem szeretnènk, mikor idegen kèrdezi, hogy hogy becèzzük, mondjuk, hogy sehogy, Lilien ès kèsz. Tudom, hogy majd oviban/suliban vàltozhat, de remèlem addigra majd ő nem hagyja! 😁
Szòval nàlam a lista: Lilien, Lilla, Liliána, Lilianna, Lili 😉
#13 vagyok. Ìrjon màr nekem privit, aki 0%-ra èrtèkelte a vàlaszomat, lègyszi! Komolyan szeretnèk beszèlgetni egyszer vègre màr egy ilyen primitìv lènnyel, akinek olyan megkeseredett az èlete, hogy màs -amùgy a kèrdèsre adott - vàlaszàt lepontozgatja. Hirtelen felindulàsbòl màr bepötyögtem egy olyan sort, ami miatt valòszìnőleg kitiltanànak innen, ìgy kitöröltem ès inkàbb csak azt kìvànom neki, hogy ettől nagyobb boldogsàga soha ne legyen az unalmas kis èletèben!!!
Várom az üzenetet!!!!!
Én Lilla vagyok, és szeretem a nevem. Gyerekemnek talán Liliomot adnék, de olyan nincs a felsorolásban.
Akkor választom Liliannát! Úgy dönthetne nagyobbként, hogy milyen bevenevet akar; Anna, Annus, Ancsa, meg Lili, meg akár Lia, Lius is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!