Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a jó abban, hogy valaki...

Mi a jó abban, hogy valaki akár 7 gyereket is szül?

Figyelt kérdés
Komolyan, minden rosszindulat nélkül, kíváncsi vagyok erre. Miért? Kényszeres? Muszájnak érzi?
2021. ápr. 16. 22:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
69%
Én egy 8 és egy 9 gyerekes családot ismerek közelről. Egyikük sem roma, még mielőtt, viszont egyrészt mindkét család hívő (más-más vallásban), másrészt szeretik a gyerekeket, és többnyire a rokoni körükben is hasonlóan nagy családok vannak. Sok segítséget és támogatást adnak egymásnak, ruhákat cserélgetnek, nyaraltatják a gyerekeket a külföldi rokonoknál, stb.
2021. ápr. 17. 12:00
 32/41 anonim ***** válasza:
64%

Ismerősék vannak heten, mert "vallásosak", azaz, amikor besikerül a gyerek, akkor a nő megszüli és majd a testvérei! felnevelik.

Szánalmas, főleg, hogy nekem ne mondja senki, hogy olyan marha egészséges dolog 5-6-8x szülni, plusz annyi gyerekre egyszerűen nincs idő.

Meg ugye a kisebbek mindent használtan kapnak és esélyük sem lesz pl normális szakmára, mert a szülők nem fogják tudni finanaszírozni a többi mellett.

2021. ápr. 17. 13:55
 33/41 anonim ***** válasza:
51%
32, az a baj hogy magyarorszagon az alapmérce olyan alacsony hogyha a gyereknek van 2 db szakadt poloja 1 nadragja ami szinten használt majdnem lyukas cipője és minden héten elerakják a paprikás krumplit vagy a lecsót akkor már legyen boldog Ja és persze 2-3 -an egy szobába... Ja és akkor még örüljön is ennek a sz*r életnek amit kapott
2021. ápr. 17. 14:33
 34/41 anonim ***** válasza:
49%
4 gyerkőc van. Szeretek pocakos lenni, szeretek babázni, élvezem a folyamatos zsongást. Hogy miből élünk? Jól keres a férjem, és amég a gyerekek oviba, suliba, én is dolgozom! És igen. Szívesen szülnék még!
2021. ápr. 17. 17:28
 35/41 anonim ***** válasza:
67%

5 gyerek

Se vallásosak, se romák nem vagyunk.

Van egy 160 nm-es családiházunk.

Mindenkinek saját szobája van. Nem hordják egymás ruháit, cipőit nyaralni is eljutunk évente.

Mindkettőnknek felsőfokú végzettsége van.

A férjem jól keres, én nemrég mentem vissza a pici után ,de csak 6 órában dolgozni.

Egyébként 20 évesen egy gyereket se akartam...

Ennek ellenére mind az 5 tervezett gyerek volt.

Mindegyiknek van megtakaitása.

Hogy miért ennyi? Mert így alakult, és nélkülük semmit sem érne az életünk

2021. ápr. 17. 18:03
 36/41 anonim ***** válasza:
86%
34es vagyok. Az kimaradt hogy mi sem vagyunk vallásosak, és romák sem. A gyerekek nem nélkülöznek...
2021. ápr. 17. 18:50
 37/41 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk 4 gyerekünk van (14ev,9ev,6ev,15hónap) szeretnénk még 1 babát. Most van tervbe mikor. Én 34 vagyok dolgoztam előtte mindig. Férjem jól keres vállalkozó. Valamit mi tanyán lakunk. Van egy 4 éve építtetett házunk ami 180nm.van 1,5 hektár földünk. Vannak jószágok termés. Szóval mi nem más pénzéből élünk ahogy egyes emberek gondolják.Mindenki ki eszi a részét a munkából. Nincs a gyerekeknek se szajhuzas.Mi szeretjük hogy ennyien vannak.Jah..es nem vagyunk vallásosak.
2021. ápr. 19. 12:05
 38/41 anonim ***** válasza:
74%

37 és vagyok

Azt elfelejtettem írni, hogy egyik gyerek se jár szakadt szar ruhákban. Mindegyiknek rengeteg cucca van. És mindegyiknek új. Kisbaba korukba is mindnek újat kell venni mert hiába 4 gyerekből 3 fiú mindegyik más évszakban született.

2021. ápr. 19. 12:09
 39/41 anonim ***** válasza:
42%

A Balczónak 12 gyereke van. Érdemes megnézni a Küldetés c. filmet róla.

A Röpülj páván voltak azok a nógrádi iker kislányok, énekeltek. 11 gyerekes család gyerekei.

Példaértékű magyarok.

2021. ápr. 27. 16:31
 40/41 anonim ***** válasza:
56%
Régi barátnőmnek 11 tesója volt.. Ők is vallásosak..
2021. jún. 6. 18:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!