Mi a jó abban, hogy valaki akár 7 gyereket is szül?
Ismerősék vannak heten, mert "vallásosak", azaz, amikor besikerül a gyerek, akkor a nő megszüli és majd a testvérei! felnevelik.
Szánalmas, főleg, hogy nekem ne mondja senki, hogy olyan marha egészséges dolog 5-6-8x szülni, plusz annyi gyerekre egyszerűen nincs idő.
Meg ugye a kisebbek mindent használtan kapnak és esélyük sem lesz pl normális szakmára, mert a szülők nem fogják tudni finanaszírozni a többi mellett.
5 gyerek
Se vallásosak, se romák nem vagyunk.
Van egy 160 nm-es családiházunk.
Mindenkinek saját szobája van. Nem hordják egymás ruháit, cipőit nyaralni is eljutunk évente.
Mindkettőnknek felsőfokú végzettsége van.
A férjem jól keres, én nemrég mentem vissza a pici után ,de csak 6 órában dolgozni.
Egyébként 20 évesen egy gyereket se akartam...
Ennek ellenére mind az 5 tervezett gyerek volt.
Mindegyiknek van megtakaitása.
Hogy miért ennyi? Mert így alakult, és nélkülük semmit sem érne az életünk
37 és vagyok
Azt elfelejtettem írni, hogy egyik gyerek se jár szakadt szar ruhákban. Mindegyiknek rengeteg cucca van. És mindegyiknek új. Kisbaba korukba is mindnek újat kell venni mert hiába 4 gyerekből 3 fiú mindegyik más évszakban született.
A Balczónak 12 gyereke van. Érdemes megnézni a Küldetés c. filmet róla.
A Röpülj páván voltak azok a nógrádi iker kislányok, énekeltek. 11 gyerekes család gyerekei.
Példaértékű magyarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!