Volt egy barátom hosszú évekig, így rendesen bekerültem a családi vérkeringésükbe. Nyolcan vannak testvérek, a szülők vallásosak, tisztességes emberek (gépészmérnök apuka, óvónő anyuka), és az ő családjukban (felmenők, unokatesók stb.) szinte mindenkinél min. 3-4 gyermek született. Nagy szeretetben, összetartásban éltek, élmény volt bármilyen összejövetel náluk.
2021. ápr. 17. 07:08
22/41 anonim válasza:
Én csak olyan 8 gyerekes anyukát ismerek, akinek az előző férjétől 5 gyerek van a mostanitól pedig 3.
Az 5 gyerek az apjával maradt.
De sajnos a férj munkakerülő az asszony mehetne dolgozni mert a kicsi 4 múlt de ő is lusta.
Látom a gyerekeken és rajtuk is, hogy nem megy jól a soruk. De sajnos van ilyen is.
2021. ápr. 17. 08:31
23/41 anonim válasza:
Nekem egy van es nem is lesz tobb (en lusta vagyok).
De 3 gyerek mellett szerintem olyan nincs hogy valaki lusta mert nem lehet!
Ha mondani kene valamit inkabb meggondolatlan vagy hulye (5 gyerek az apjanal es meg harmat szul gratulalok neki).
Viszont kotve hiszem hogy lusta lenne 3 gyerek oriasi melo lehet.
2021. ápr. 17. 08:47
24/41 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, 7 gyerekük van, 1,5 szobás lakásban élnek. Zsinórban születnek a gyerekek, a nő 10-15 éve nem dolgozott, állítólag azért szüli sorban a gyerekeket, hogy ne kelljen dolgozni menni.
2021. ápr. 17. 09:06
25/41 anonim válasza:
24.... na ez a szomorú és szánalmas...
2021. ápr. 17. 09:12
26/41 anonim válasza:
Az a jó, hogy ő annyit akar szülni és megteszi. Az ő dolga. Itt szegeden van egy képviselő, akinek 11 gyereke van. Mondjuk neki van is miből eltartani őket.
2021. ápr. 17. 09:32
27/41 anonim válasza:
Ismerek 8 gyerekes családot, értelmes, tanult szülők, a felnőtt gyerekek is mind dolgoznak vagy egyetemre járnak éppen. Nem tudom, hogy vallásosak-e, de ők egyszerűen élvezik a sok gyereket, a nyüzsgést. Azzal viszont egyetértek, hogy manapság nem ez az általános jellemző, sokkal inkább szülik őket azért, mert az asszony terhes maradt, esetleg vallási okok miatt, vagy munkakerülés céljából.
2021. ápr. 17. 09:33
28/41 anonim válasza:
Anyukámék 9en ,apumék 7en voltak testvérek és nem vagyunk romák. Mi 4en vagyunk. Nagy család vagyunk. Nem volt gondjuk abban az időben, bár anyumék szegényesen nőttek fel de ez mamának volt köszönhető. Szerintem tök jó,hogy ennyien vagyunk :)
2021. ápr. 17. 10:39
29/41 anonim válasza:
15: mert 7 gyerek ellátásával nincs semmi munka, igaz?
2021. ápr. 17. 11:56
30/41 anonim válasza:
Akit én ismerek, annak a nőnek 7 gyereke van. Nem cigány.
Ő azt mondta, hogy imádja a gyerekeket, azért van neki 7.
De ismertem olyan cigány nőt, hogy 13 volt neki.. Na, őneki csak úgy jött egymás után, mint az orgonasíp.. De enni se volt mit, a ruháról nem is beszélve..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!