Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki egy ágyban alszik a...

Aki egy ágyban alszik a babájával, nem fél, hogy ráfekszik?

Figyelt kérdés
Nekem állandó félelmem, hogy ráfekszem, pedig nem hogy egy ágyban, egy szobában sem alszunk vele. De éjszaka többször megébredek, mert vmiért azt hiszem, hogy ott van velem.
2021. ápr. 14. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

kb 5-6 honapig aludt köztünk babafészekben.

Nem feküdtünk rá, viszont én nagyon felületesen aludtam. Miután kiságyban aludt egyedül Akkor jöttem rá, hogy mennyire nem pihentető a babával való alvás, mert tudod, hogy ott van, ösztönök is dolgoznak. Én is minden rezzenésére megébredtem. Még arra is mikor nem vett levegőt. Gyorsan megcsipkedtem es sóhajtott egy nagyot.

Szóval érdekes.

2021. ápr. 15. 06:51
 12/12 anonim ***** válasza:
60%
Újszülöttkora óta velünk alszik. Nem féltünk. Működnek az ösztönök, de szigorúan tilos minden tudatmódosító: alkohol, cigi, altató.
2021. ápr. 15. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!