Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csinált már valaki Adamo...

Csinált már valaki Adamo hintát házilag?

Figyelt kérdés
Ha igen kisegíthetne méretekkel, szeretnék a lányomnak, de sajnos nagyon drága, gondolom házilag olcsóbban ki lehet hozni.
2008. dec. 5. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezen gondolkodom. Szerintem 70x40-es keretet kellene csinálni.És hogy felfüggesztésnél fel-le is hintázzon egy erős ágyrugót kell még hozzá venni, avval akasztod fel, na meg a kerethez a lécet.
2008. dec. 5. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam rajta, de nem tudnám megvarrni az anyagot olyan szépen, és összességében nem hiszem hogy sokkal olcsóbbra jönne ki. Én is sokallom az árát, nem is vettem még.
2008. dec. 5. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A teszvesz-en láttam 1 állványost 24e-ért és 1 simát 14e-ért.Ha megnézitek a sima ajtófélfára szerelhető rugós hintákat azok sem olcsóbbak.Én igaz egyiket sem vettem,mert azért tényleg drágák,de az ilyen dolgot sztem házilag nem lehet olyan biztonságosan megcsinálni,mint 1 boltit.
2008. dec. 5. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi most csináltunk, szuper lett!A rugót nem kellett venni, kb.5000 Ft-ból kijött, igaz az anyag akciós volt, de akkor sem 30!
2008. dec. 5. 13:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló,kisegítesz némi infóval?

Az anyag nekem is megvan már

Köszönöm mindenkinek.

2008. dec. 5. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A 4. válaszoló lennék, csak a méreteit írnám még le: 70*45*24 cm, www.adamo.hu-n is fenn van
2008. dec. 5. 13:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Ennyit már én is tudok köszi:)
2008. dec. 5. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne az otthoni elkészítés lehetősége, ha még olvassa valaki :)
2009. máj. 31. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!