Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt még olyan anyuka...

Dezsiandi kérdése:

Van itt még olyan anyuka akinek a babája 1 éves és még nem tud mászni és fel állni? Az én kisfiam 15.-én lesz 1 éves de még nem mászik és nem áll fel.

Figyelt kérdés
Mivel ő úgy született,hogy újra kellett éleszteni így 2 havonta járunk gyermek neurológushoz. Azt mondta a doktornő,hogy minden rendben van de én mégis aggódom. A Dévény tornán gondolkodom csak arról meg nem hallottam sok jót :/ :(
2021. ápr. 7. 23:35
1 2
 11/18 Derjaderja ***** válasza:
0%

Itt van szabad mozgás, és ők tanácsadást is végeznek.

[link]

2021. ápr. 8. 07:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már négykézláb hintázik, akkor hamarosan mászni is fog.

Más tsmt feladatsorát semmiképp ne kezdjétek el. Nem is biztos hogy tsmt segítene ezen, ha pl valahol izom probléma van. De azt neurológusnak észre kell(ene) vennie.

2021. ápr. 8. 07:26
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Bírom, mikor gyk-s szakemberek megmondják a tutit... Kérdező, ha rendszeres fejlődésneurológiai kontroll alatt vagytok és ott azt mondják, hogy nincs semmi baj, akkor tényleg nincs, és csak idő kérdése a dolog. Egy kérdésem lenne: amiket már tud, abban látsz folyamatos fejlődést? Nincs stagnálás vagy visszaesés?
2021. ápr. 8. 08:54
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

En fiam idore szuletett semmi baja sem volt . 6 honapig csak fekudt kb. 8 honaposan nekiallt gurulva kozlekedni. Ezt 11 honapos koraig csinalta (felszavakat, es abbol mondatokat mar mondott) , majd a szulinapja elott par nappal kezdett maszni amit csinalt 17 honapos koraig. (Addigra folyekonyan mondatokban beszelt ) 17 honaposan allt fel es kezdett jarogatni. De Volt vagy 20 honapos mire csak jart es mar nem maszott egyaltalan .

Neurologusnal voltunk elso szulinapja utan. Azt mondta ez a gyerek agybam dolgozik nem lehet mondent egyszerre. Miert varom attol az 1 evestol ali mar felszavakbol mondatokat mond, hogy fusson.

Most 6 eves a szokincse es az agyi kapacitasa boven boven tulhaladja a korosztalyat. De o az elso aki elfarad futas kozben es ha nekiall fara maszni tobbet gondolkodik , hogy hova tegye a labat mint ahanyat lep. Egyszeruen a mozgast is "tulgondolkodja"

Orvos azt mondta nem lehet mindenki olimpikon, valakinel gondolkodni is kell.

Ugyhogy szerintem nem kell aggodnod.

2021. ápr. 8. 09:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Mindig csinál valami újat, nincs olyan hogy stagnáljon. Ügyesen kifejezi magát mindig tudom mikor mit szeretne. Addig nem próbálok ki semmit amíg májusba nem beszélek a neurológussal. Majd amit ő jónak lát azt csináljuk :)
2021. ápr. 8. 10:26
 16/18 anonim ***** válasza:
13.vagyok. Tökéletesen igazad van! :)
2021. ápr. 8. 12:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Gondoltam meg osztom veletek az örömömet :) A napokban megtanult mászni és már próbál fel állni is :D
2021. máj. 4. 14:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Na, ügyes! :)
2021. máj. 4. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!