Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babát megetetni?

Babát megetetni?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kisfiam. Tegnapi napon az anyósomèknál voltunk ebéden. Nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást. Haza kellett szaladnom addig vigyázott a babára, nem akartam annyit öltöztetni. Közel lakunk egymáshoz. Mire visszatértem kb 15perc megetette sonkával és főtt tojással. De nem ám csak úgy....összeragta előtte neki. Rosszul vagyok még mindig. Nem érti hogy mi a bajom mert az O gyerekei már ettek mindent ilyen idős korban. Jól össze is vesztünk. A férjem sem érti a problémát. Ugye nem én reagálom túl?
2021. ápr. 6. 05:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Meg fogom mutatni a férjemnek a válaszokat. Csak nem vagyok még teljesen hülye. Több gyereket felnevelt csak tudja...ezt mondja. Bár azt sem értik hogy frissen fejt kecske tejjel miért nem itatom. Na meg hogy sokáig szopik. Fél éves gyereket javában kell táplálni anyatejjel pláne ha van is. Majd lesz hozzataplalas is ha az ideje eljön. Bár van egy gyanúm hogy már rég elkezdték a tudtom nélkül. Nagyon nagyon fél vagyok háborodva meg mindig. Nem csak ezen már hanem azon is hogy ennyire semmibe van nézve a szavam.
2021. ápr. 6. 18:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Jaj kecsketejet ne,főleg frissen ne,kullancs terjesztette echephalitist okozhat,agyvelo gyulladást. A kecskét megcsípi a kullancs és átmegy a tejbe a kórokozó.
2021. ápr. 6. 18:44
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

21

Mindig ezzel jönnek.. "bezzeg te már ennyi idősen töltött káposztát ettél".. meg ennyi meg annyi gyereket neveltem..

Hát köszi,én még egyet sem,szóval had próbáljam már ki magam..

Az én anyósom is tejszínhabot adott volna meg már 4 hónaposan etette volna. 3 hetesen itatni akarta vízzel,de akkor már kissé leb..sztam,hogy meg ne próbálja.

Legyél határozott. Ne hagy őket magukra. Te vagy az anyja,te döntöd el,hogy neveled.

Én is betöltött 6 hónaposan kezdtem el a ht-t,addig csak anyatejes volt.

Lassan haladunk,még most is csak napi fél adagot eszik,nem érdekli a kaja,csak a cici. :D

De igyekszem korral haladva mindent bevezetni neki. Neki így a jó,én meg ismerem a fiamat. Te se hallgass senkire és állj ki magadért és a gyerekedért,mert ő még nem tud,te vagy a hangja. Légy erős és tedd amit jónak látsz,az ösztönöd nem fog csalni. :)

2021. ápr. 6. 20:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked van igazad, és amit anyósodek művelnek, az veszélyes a baba egészségere. Ezt a férjednek is üzenem.
2021. ápr. 7. 10:52
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

A férjem sem érti a problémát. - ITT van a nagyobb probléma.

Az, hogy anyós olyan, egy dolog régen ez tök normális volt. Szilárd ételt nagyon sok baba úgy kapta 4-5 hósan már, hogy az anyuka megrágta neki előtte.

50-60 éve ez természetes volt.

Viszont az, hogy a férjed nem áll ki melletted, gond. Ugyanis innentől kezdve csak magadra számíthatsz bármilyen konfliktus esetén, sőt, lehet még a pasi is neked esik egy-egy szituációban.

2021. ápr. 10. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!