Babát megetetni?
21
Mindig ezzel jönnek.. "bezzeg te már ennyi idősen töltött káposztát ettél".. meg ennyi meg annyi gyereket neveltem..
Hát köszi,én még egyet sem,szóval had próbáljam már ki magam..
Az én anyósom is tejszínhabot adott volna meg már 4 hónaposan etette volna. 3 hetesen itatni akarta vízzel,de akkor már kissé leb..sztam,hogy meg ne próbálja.
Legyél határozott. Ne hagy őket magukra. Te vagy az anyja,te döntöd el,hogy neveled.
Én is betöltött 6 hónaposan kezdtem el a ht-t,addig csak anyatejes volt.
Lassan haladunk,még most is csak napi fél adagot eszik,nem érdekli a kaja,csak a cici. :D
De igyekszem korral haladva mindent bevezetni neki. Neki így a jó,én meg ismerem a fiamat. Te se hallgass senkire és állj ki magadért és a gyerekedért,mert ő még nem tud,te vagy a hangja. Légy erős és tedd amit jónak látsz,az ösztönöd nem fog csalni. :)
A férjem sem érti a problémát. - ITT van a nagyobb probléma.
Az, hogy anyós olyan, egy dolog régen ez tök normális volt. Szilárd ételt nagyon sok baba úgy kapta 4-5 hósan már, hogy az anyuka megrágta neki előtte.
50-60 éve ez természetes volt.
Viszont az, hogy a férjed nem áll ki melletted, gond. Ugyanis innentől kezdve csak magadra számíthatsz bármilyen konfliktus esetén, sőt, lehet még a pasi is neked esik egy-egy szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!