Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babát megetetni?

Babát megetetni?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kisfiam. Tegnapi napon az anyósomèknál voltunk ebéden. Nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást. Haza kellett szaladnom addig vigyázott a babára, nem akartam annyit öltöztetni. Közel lakunk egymáshoz. Mire visszatértem kb 15perc megetette sonkával és főtt tojással. De nem ám csak úgy....összeragta előtte neki. Rosszul vagyok még mindig. Nem érti hogy mi a bajom mert az O gyerekei már ettek mindent ilyen idős korban. Jól össze is vesztünk. A férjem sem érti a problémát. Ugye nem én reagálom túl?
2021. ápr. 6. 05:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
8-as simán,elküldoöm melegebb éghajlatra is. Bolond a mama ,elviselhetetlen,karomkodik,politizál,füstöl mint a gyarkemeny. Egy jó tulajdonsága sincs,mindenki menekül tőle. Házat is úgy keresünk,hogy minél messzebb tőle. A covid egyetlen előnye hogy nem kell beengedjem egy éve,baromi jó.
2021. ápr. 6. 08:01
 12/25 anonim ***** válasza:
92%

Jah a férjem egyetért, sőt, ő mondta ki ezt előbb. Anyja vagy nem. Ha valaki bolond,azzal nem lehet mit kezdeni.

Kérdező,ne hagyd magad. Mond neki hogy többet ilyen elő ne forduljon!

2021. ápr. 6. 08:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom. Még felnőtt gyomornak is megterhelő ez a kaja, nemhogy egy 5 hónaposnak.

Arról ne is beszéljünk, hogy megrágta🤮

Én a helyedben egy darabig nem vinném oda babát, aztán ha mégis mentek, egy percig sem hagynám vele kettesben! Addig biztos nem, ameddig nem ehet mindent.

Az meg, hogy a férjedre sem lehet ott hagyni...😳

Sajnálom, hogy idiótákkal vagy körülvéve!

2021. ápr. 6. 08:05
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy reagáltad túl.. a sonka még ráadásul sós is nagyon,meg ha füstölt,jó eséllyel nyers. A tojás is 5 hónaposnak még tiltólistás, úgy kellene bevezetni később.

Az hogy összerágta.. undorító. Alapból covid van. A másik,hogy egy felnőtt ember szája tele van olyan bacikkal,amik a baba számára még idegenek..szuvas fog,fogkő etc..

Én a saját gyerekem kanalát se nyalom le ha etetem,pedig az én baciflórámat már jó eséllyel ismeri. Én is leüvöltöttem volna a mamát..és soha többé nem hagynám vele egyedül.

2021. ápr. 6. 08:11
 15/25 A kérdező kommentje:
Egy egy fél órára már többször hagytam vele. Azt hittem hogy normálisan viselkedik. Gondolom akkor is megetette. Felek megkérdezni. Meg csak az hogy megeteti bár az normális de hogy még meg is rágja előtte. Hát a gyomrom fordul fel.
2021. ápr. 6. 08:11
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Figyeld a babad, esetleh bio gaiai-t adj neki. Remeljuk nem lesz durva gyomorpanasza. Jol aludt az ejjel? Ezek a husveti kajak meg a felnotteknek is megterheloek.. Szegeny baba :(
2021. ápr. 6. 08:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Fúj ha belegondolok..

Nem reagálod túl a dolgot.

Nekem nem valami jó a kapcsolatom az anyósommal sajnos. Érdekes egy ember.

Nekem 2 hónaposan akarta grízzel megetetni a gyereket. Aztán azt híresztelte, hogy milyem anya vagyok én, hogy éhezik a gyerek. Azt hozzáteszem, hogy 2 hónaposan már 5 kg volt most hat hónaposan 11 kg. Éhezett biztos.

Ne hagyd az ilyen dolgokat.

2021. ápr. 6. 08:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Fúj de undorító! Hogy képzelte ezt???? Vertem volna szájba azonnal
2021. ápr. 6. 12:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy féléves csecsemőt eleve nem etetunk ilyennel. Ha félre nyel mit csinál???

2.osszeragja neki? A saját gyerekemnek nem ragtam össze soha, max leturmixolom de hogy anyós rágja meg? Miaz a gyerek tán madarfioka? Azok szoktak így. Ezek után nem hagynám ott egyedül 1 percre sem, sőt a férjemet is elkuldenem a francba ha ilyen lenne....

2021. ápr. 6. 14:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sírva is fakadnék. Basszus. Az a rengeteg baktérium egy felnőtt szájban, jó alaposan belerágva a kajába... szerintem nagy baj, hogy a férjed nem veled ért egyet. Mit mond pontosan?
2021. ápr. 6. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!