Babát megetetni?
Jah a férjem egyetért, sőt, ő mondta ki ezt előbb. Anyja vagy nem. Ha valaki bolond,azzal nem lehet mit kezdeni.
Kérdező,ne hagyd magad. Mond neki hogy többet ilyen elő ne forduljon!
Jézusom. Még felnőtt gyomornak is megterhelő ez a kaja, nemhogy egy 5 hónaposnak.
Arról ne is beszéljünk, hogy megrágta🤮
Én a helyedben egy darabig nem vinném oda babát, aztán ha mégis mentek, egy percig sem hagynám vele kettesben! Addig biztos nem, ameddig nem ehet mindent.
Az meg, hogy a férjedre sem lehet ott hagyni...😳
Sajnálom, hogy idiótákkal vagy körülvéve!
Dehogy reagáltad túl.. a sonka még ráadásul sós is nagyon,meg ha füstölt,jó eséllyel nyers. A tojás is 5 hónaposnak még tiltólistás, úgy kellene bevezetni később.
Az hogy összerágta.. undorító. Alapból covid van. A másik,hogy egy felnőtt ember szája tele van olyan bacikkal,amik a baba számára még idegenek..szuvas fog,fogkő etc..
Én a saját gyerekem kanalát se nyalom le ha etetem,pedig az én baciflórámat már jó eséllyel ismeri. Én is leüvöltöttem volna a mamát..és soha többé nem hagynám vele egyedül.
Fúj ha belegondolok..
Nem reagálod túl a dolgot.
Nekem nem valami jó a kapcsolatom az anyósommal sajnos. Érdekes egy ember.
Nekem 2 hónaposan akarta grízzel megetetni a gyereket. Aztán azt híresztelte, hogy milyem anya vagyok én, hogy éhezik a gyerek. Azt hozzáteszem, hogy 2 hónaposan már 5 kg volt most hat hónaposan 11 kg. Éhezett biztos.
Ne hagyd az ilyen dolgokat.
Egy féléves csecsemőt eleve nem etetunk ilyennel. Ha félre nyel mit csinál???
2.osszeragja neki? A saját gyerekemnek nem ragtam össze soha, max leturmixolom de hogy anyós rágja meg? Miaz a gyerek tán madarfioka? Azok szoktak így. Ezek után nem hagynám ott egyedül 1 percre sem, sőt a férjemet is elkuldenem a francba ha ilyen lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!