Babát megetetni?
Sonkát alapból nagyon sokáig nem lehet adni... Mármint ha füstölt sonkáról van szó.
Én a helyedben addig biztos nem hagynám SENKIVEL a gyereket, amíg mindent nem eszik... Még a saját apjával sem lehet?? Hát ez nagyon gáz... Sajnálom, az én anyósom is csinált hülyeségeket, de azért nem ekkorát 🙄
Jessszusom
Teljesen igazad van..
Nem hiszem el, hogy a csapból is az folyik mennyi konfliktust okoz egy baba etetése a családban, mégis belemennek ilyenbe😒
Férjed mit mond?
/a ténybe, hogy mennyire veszélyes ilyen dolgokat adni egy 5 hónapos babának adnj nem mennék bele/
Ez nagyon gusztustalan. Meg felháborító hogy engedély nélkül eget,járvány idején még összeragva. Nem normális 🤦
Nekem az első szülinapjan csinálta anyós,hogy a gyerek belenyúlt a tortába, és habos krémes lett az ujja,és anyós odahajolt és lenyalta,szopta az ujjarol a krémet. Hát ne tudd meg ,rauvoltottem. Normális? Vittem ki kezet mosni, állandóan a szájában van egy ekkora gyereknek a keze.
Azert van bor a kepeden utolso rauvolteni ezert anyosodra😀 az en anyamra uvoltottel volna olyat kapsz hogy a fal adja a masikat
Semmi baja nem lesz a gyereknek attol h megnyaljak a kezet (valoban eleg bizarr nem mondom) de minek igy tulreagalni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!