Melyik fajta Similac tápszer adható egy majdnem 4 hónapos kisbabának?
Figyelt kérdés
Eddig sem a Milumil HA Start, sem a Milumil HA 1, sem a Humana HA Start és sem a Humana HA 1 nem vált be. Sok tápszeres baba anyukájától hallottam, hogy nekik a Similac jó. A gyerekorvosunkban nincs semmi bizalmam, ő csak ezeket a német tápszereket erőlteti, a védőnő pedig most kezdett, semmi tapasztalata nincs. Muszáj lenne lépnem valamit, mert nyugtalan a kislányom és úgy tűnik, feneketlen a gyomra. Valószínűleg nem lakik jól, pedig jóval többet adok neki, mint a korának megfelelően előírt adagolás. Semmilyen allergiája nincs, tehát adható lenne neki nem hypoallergén tápszer is.2008. dec. 5. 09:42
1/5 anonim válasza:
Szia. Szerintem te a sinlac-ra gondólsz.Abból egyféle van de jobban jársz ha feliratod úgy féláron megkapod 1350. Én gyümivel keverem de magában is adható és főzeléket is sűríthetsz vele.Sütit még nem sütöttem belőle.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom sem fogad el semmilyen H.a.-s tápszert,ezért nem hipoallergént adok a Milumil 1-est!
3/5 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok-3 hós-a bébike!
4/5 anonim válasza:
a Sima Similac adható a picinek, nem a vassal dúsítottat!!
Nekem is 4 hós a babám, ma kezdük el ezt az uj tápot!!
Van a Similac 0-6 hónapos korig ,meg van a Similac vassal ,az 6-12 hónapos korig!! üdv Miki
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Úgy néz ki, bejött a Similac tápszer. B.U.É.K.!
2009. jan. 2. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!