Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik fajta Similac tápszer...

Melyik fajta Similac tápszer adható egy majdnem 4 hónapos kisbabának?

Figyelt kérdés
Eddig sem a Milumil HA Start, sem a Milumil HA 1, sem a Humana HA Start és sem a Humana HA 1 nem vált be. Sok tápszeres baba anyukájától hallottam, hogy nekik a Similac jó. A gyerekorvosunkban nincs semmi bizalmam, ő csak ezeket a német tápszereket erőlteti, a védőnő pedig most kezdett, semmi tapasztalata nincs. Muszáj lenne lépnem valamit, mert nyugtalan a kislányom és úgy tűnik, feneketlen a gyomra. Valószínűleg nem lakik jól, pedig jóval többet adok neki, mint a korának megfelelően előírt adagolás. Semmilyen allergiája nincs, tehát adható lenne neki nem hypoallergén tápszer is.
2008. dec. 5. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem te a sinlac-ra gondólsz.Abból egyféle van de jobban jársz ha feliratod úgy féláron megkapod 1350. Én gyümivel keverem de magában is adható és főzeléket is sűríthetsz vele.Sütit még nem sütöttem belőle.
2008. dec. 5. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom sem fogad el semmilyen H.a.-s tápszert,ezért nem hipoallergént adok a Milumil 1-est!

2008. dec. 5. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok-3 hós-a bébike!
2008. dec. 5. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

a Sima Similac adható a picinek, nem a vassal dúsítottat!!

Nekem is 4 hós a babám, ma kezdük el ezt az uj tápot!!

Van a Similac 0-6 hónapos korig ,meg van a Similac vassal ,az 6-12 hónapos korig!! üdv Miki

2008. dec. 8. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Úgy néz ki, bejött a Similac tápszer. B.U.É.K.!
2009. jan. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!