Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog bújni hozzám?

Mikor fog bújni hozzám?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám, nagyon várom az időszakot, amikor nyújtja majd felém a kis kezét, hozzám bújik, kapaszkodik belém. Mennyi idősen szoktak ilyeneket csinálni?
2021. ápr. 2. 02:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Az enyém 8 hónapos kora körül kezdte el emelgetni a kezecskéit azóta le sem lehet lőni.. :D

Ilyen korban az enyém csak a nevét tudta,mosolygott néha és a kezével repkedett még mint egy kis madár,de kis cuki is volt.. 🥰

2021. ápr. 2. 03:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 7-9 hónapos kora körül.
2021. ápr. 2. 05:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos kislányom most kezd el az ölembe mászni "ok nélkül". Ilyenkor az ölemből nézi a tesóját, kicsit hozzám nyomja a buksiját. (Már 8 hónapos korától odajött, de akkor azért, ha elálmosodott, fájt valamije vagy, ha melege volt.)
2021. ápr. 2. 06:12
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
8 hónapos a lányom, egy ideje már bemászik az ölembe és bújik hozzám, de ahogy a #3 mondja, ez inkább csak akkor van, ha valami baja van. De ha kézbe veszem csak úgy, akkor is már kapaszkodik, átkarolja a nyakam, meg szerintem már próbálkozik pusziadással, ami még egyelőre az állam fájdalmas evését jelenti, de én elhatároztam, hogy ez egy proto-puszi :D Amikor fel akarom venni, azt már várja, felismeri, tartja magát, de a kezecskéit csak akkor nyújtogatja felém, amikor valaki más kezében van és át akar jönni hozzám.
2021. ápr. 2. 07:12
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
Egy évesen volt az, hogy konkrétan megölelt. 9 hónapos kora körül mászott mindig rám.
2021. ápr. 2. 07:37
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
13 hónapos és olyan hogy átölel, vagy kapaszkodik belém, olyan nincs. Mászni szokott az ölembe. Így fejjel odaborul.
2021. ápr. 2. 07:53
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan nem emlékszem, de elmúlt már egyéves a lányom. Szerintem gyerek függő, ő inkább másfél-kétévesen kezdett anyás lenni, előtte nem volt az a bújós típus.
2021. ápr. 2. 08:01
 8/15 anonim ***** válasza:
14%
Addig örülj ameddig nem csinálja. Utána már le se fogod tudni vakarni magadról
2021. ápr. 2. 08:45
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

A nagyobb egyáltalán soha nem csinálta, csak az apjához bújt. Vérzett is a szivem.

A kicsi pár hónapos kora óta, mint a kismajom. :) 1,5 éves kora óta pedig anya, anya, anya felkiáltással szalad a karomba.

2021. ápr. 2. 09:01
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

Én nem is akarom "levakarni" magamról.Nyílván nem mindenki kötődik ennyire a gyerekéhez,de hogy le akarja valaki vakarni a sajátját mert bújik vagy szeretget hát az.elég érzelmi defektes.. :D

Puszit adni nekem is egy éves kor körül kezdett.(1 voltam)

Eleinte csak bekapta az állam vagy az arcom,mert nem értette hogy kell.Most már szépen puszilkodik,de azt nagyon ritkán.

Inkább "fejel" újabban,de azt a kutyát is 😂

Szép lassan oda nyomja a homlokát valaminkhez és mosolyog.Ezt nem nagyon értem mi akar lenni,de cuki.:D

2021. ápr. 2. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!