Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ruhában hozzam haza...

Milyen ruhában hozzam haza február-márciusi babámat?

Figyelt kérdés
Gondoltam body, nadrág, sapka, kesztyű meg bundazsák, pokróc ez így kevés? Szerezzek be neki egy meleg kezeslábast? Az viszont úgy meg nem lesz sok, hogy bundazsák és kezeslábas? Autóval jövünk majd haza. Te miben hoznád haza a babucidat?
2021. jan. 2. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem elég lesz ez így. Én is így gondolnám. Az enyém junius közepén jön.

Autóban majd úgy is lesz fűtés.

:)

2021. jan. 2. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Miben? Időjárásnak megfelelő réteges öltözetben. Március elején volt már 20 meg - 10 fok is.

2 éve február végi gyereknek elég volt: rövid ujjú body, vékony pamut rugdalózó, átmeneti overál (vékony polár hm), hordozóba köthető polár takaró, sapka. 10 fok körül volt.

2021. jan. 2. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Februárban még lehet hideg, de márciusban a bundazsák már egyértelmüen sok.

Másrészt autóval eleve fölösleges agyonöltöztetni, gyakorlatilag egész idö alatt fütött térben van.

Böven elég egy body, nadrág, pulóver, sapka (nem kell vastag!), meg esetleg egy pléd, amibe addig takarod, amíg ki meg beszálltok az autóból.

Egy babát sem szabad túlöltöztetni, mert éppen ettöl lesz utána beteges!

2021. jan. 2. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Novemberben így vittem haza. Hosszú ujjú body, kantáros-talpas nadrág, plüss kardigán, vastag kötött sapka, egy vastagabb, kapucnis kezeslábas. Egy kicsit hűvösebb nap volt. Februárban pléddel is betakarnám.
2021. jan. 2. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Februári babám lassan 2 éve így hoztam haza: rövid ujjú body, hosszú ujjú talpas rugdalózó, plüss overall, meleg sapka és ameddig kivittük a kocsiba, be volt takarva polár takaróval. Nem volt akkor túl hideg, ha jól emlékszem kb 10 fok volt.
2021. jan. 2. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
Múlt február: rövid body, rugdalózó, overall, sapka, kint még egy pléd. Fújt a hideg szél, így egy textilpelust is tettem a hordozó tetejére. Szerintem túlöltöztettem. Az első egy hónapban szegény megsült, de aztán rájöttem, hogy nem fázik ő annyira... Ha egyetlen tanácsot adhatnék a kismamànak, az tuti az lenne, hogy nem szabad túlöltöztetni a gyereket... Hiába mondja az anyós, hogy hideg a KEZE, aztán ad rá még egy pulóvert 22 fokban 🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. jan. 2. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!