A gyerekem fél a víztől, hogy hozzam ezt helyre?
Kérdező. Van esetleg csúszás gátló a kád aljában? Mert ha nincs azt is vegyetek bele szerintem.
8 bírom az ilyen tokeletes megmondó embereket, mint te. Elárulom mindenki gyerekével előbb vagy utóbb történik valami és senki nem tud odafigyelni 100%-ban. Ha csak ilyeneket tudsz ideböfögni akár ne is írj semmit...
Az én fiam 10 hónapos,még kiskádban fürdetem mert zuhanyzónk van. Folyamatosan áll fel,izeg,mozog benne. Én mindig vissza ültetem,de újra pörög forog,leizzadok mire lefürdetem. Valamelyik nap ő is megcsúszott miközben nagyon dolgozott azon,hogy a műanyag kiskacsát elérje amit kidobott a kádból. Én ott gugolok mindig mellette,tartom,fogom közbe fürdetem. De még így is le vette fejjel a kád szélét és félig bele merült a vízbe az arca. Meglepődött erősen,kapkodta a levegőt,aztán csimpaszkodott a nyakamba és sírt hogy vegyem ki. Az a jobbik eset hogy a kád ugye műanyag abba kevésbé üti meg magát. Másnap egyáltalán nem akart leülni benne,ki akart mászni. Sírni nem sírt,de látszott rajta megjegyezte,hogy őt ott sérelem érte. 2 perc alatt lefürdettem aztán kivettem. Rá következő nap már minden ment a régiben,feldolgozta a történteket. 😀
Azt azért megkérdezném attól aki írta hogy tartsd ülve,ne engedd felállni,hogy mégis hogyan? 10 hónapos izgő,mozgó fiam van...ő nem tud ott ücsörögni szépen amíg anya lemosdatja. Ott is játszik de nem ülve. Kérdező,vegyétek játékosra a figurát,majd túl teszi magát rajta. Magadat ne hibáztasd,ilyen előfordul. Megcsúszott,levette fejjel a kád szélét,katona dolog,semmi nagy baja nem történt. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Szerintem lesz ettől még nagyobb zakózás is,legalábbis nálunk tuti. Ahogy elnézem a fiamat már most miket csinál és még nincs egy éves. Finoman fogalmazva szeret veszélyesen élni, egy pillanatra sem lehet szem elől téveszteni. Borzalom.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!