Van itt olyan anyuka, akit nagyon megviselt hogy gyereke született?
Munkád van? Amit leírtál, abból teljesen kiszolgáltatottad magad, mások mit ötletelnek felőled, pl. hogy mikor csináljanak neked gyereket, hogy mikor házasodj, hogy hol lakj... mindez csak úgy megtörtént veled, mint valami kellékkel...? Persze, hogy zavar, hiszen nem kisgyerek vagy, akit ide-oda visznek, hanem egy felnőtt nő, aki úgy lett más életéért felelős, hogy még a sajátját sem irányítja.
Babával járjatok el nagyokat sétálni, nézz ki akár interneten programokat a kiállítástól a kiránduláson át a babás mindenfélééig, találkozz a barátnőiddel vagy ha nincs, keress hasonszőrűeket a környékeden, p. hobbi alapján... és beiratkozhatsz valami önképzőkörre nyelvet tanulni vagy sportolni vagy bármi más, ami hasznos lehet... később mehettek majd játszótérre, és hát gondolom, ha bölcsibe adod, dolgozhatsz is, és akkor majd mindig történik valami.
Most komolyan, egy ilyen kapcsolatba ilyen háttérrel minek kellett gyereket szülni!!!??!!
Miért szaporodik mindenki a semmire!?!
Szerintem nem a gyerek baj, hanem a körülmények. Én utálnék másnál lakni. Ha lenne saját életetek, a saját kis családodnak, akkor biztosan más lenne. Ilyen körülmények között szerintem senki sem érezné jól magát. Mi az, hogy nem engedik, hogy albérletbe költözzetek? Nem vagytok gyerekek.
Költözzetek el, ne a csodás házra várjatok. A párodnak meg a te társadnak kéne lennie. Együtt kéne terveznetek. Nem azt csinálni, amit apuci, anyuci mond neki.
Ez a kapcsolat nem jó! És nem a gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!