Mikor teljesen kibuksz mert szar napod van, a gyerekek üvöltenek, neked millió dolgod van, hogyan nyugtatod le magad? Mit tanácsoltok?
Ma pont egy ilyen napom van, reggel óta megállás nélkül a nagyobbik hiszti hisztivel. A pici babám alszik hálistennek, de millió dolog lenne amit ma kell megcsinálom és már reggel óta síró görcsöm van.
Ilyenkor mit csináltok?
(nem ilyen minden nap, de kb havi 1-2x igen..)
Köszönöm a segítségeteket!
Hát nekem testvér babakocsim van. Beültetem a két gyereket (1 éves és 2 hónapos) és kimegyek velük egy másfél órára sétálni. Ha a nagy alszik, akkor berakom a fülest és zenét hallgatok, hogy megnyugodjak. De volt már olyan hogy kimentem az udvarra és egy akkorát kiáltottam, hogy leszakadt az ég.
Ha a férjem itthon van, akkor a kisebbiket bepattintom a babakocsiba (nálunk a kicsi üvölt folyton), zene a fülbe és jó sok séta. Van hogy én ilyenkor bőgöm ki magam.
Jelenleg összeomlás szélén vagyok, a szülés óta brutális fájdalmas mensim van. Napi 3tasak flektor, 6 szem nospa sem segít ömlik belőlem stb.. erre a 2 évesem is ma hisztis, üvölt, semmi sem jó. Hajnali 3 óta fent vagyunk, nem tudom elaltatni. Az apja dolgozik 5-6 kozott er haza.
Elengedtem a mai napot, en a kanapen vergodok a kicsi mesez nez, addig legalabb csend van
Erőt veszek magamon és elmegyünk otthonról
Vagy olyat csinàlok, amit utálnék, de a gyereket tuti leköti / sárdagonya, pacsálás, napközben pancsi akár télen is
És beveszem a leszarom tablettát.
De ez csak olyankor megy amikor nincs fix dolog wmi mistt meg kell főzni vagy el kell pakolni jobban vagy menni kell
( 19 hónap van a gyerekeim közt)
Nincs egy barátnőd?
mert akkor elmehetnétek sétálni a gyerekekkel,így ők is lenyugodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!